Survivor'da Aşk Kokusu Var! Yunan Yarşmacılar Türk Yarışmacılardan Hoşlandıklarını Açıkladı

TAKİP ET

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında bir yandan rekabet devam ederken bir yandan da Yarışmacılar birbirlerine daha yakından tanımaya başlıyor. Yunan takımından Katarina Dalaka ve Türk takımından Atakan arasındaki yakınlaşma dikkatleri çekerken, bir itirafta afroditiden geldi. Peki Afrodit Türkiye takımından hangi yarışmacıdan hoşlanıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında iki takım arasında büyük rekabet sürüyor. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Türkiye takımı biraz rahatlarken Havada aşk kokusu esmeye başladı. Yunan yarışmacılardan Katerina dalaka Türk takımından Atakan ile Geçtiğimiz günlerde yakınlaşmıştı. Dün akşam oynanan araba oyunu sırasında Atakan'a karşı takımda olmaktan rahatsız olan Dalaka, kendisini takıma seçtiren arkadaşı Nicos’a tepki göstermişti. Bugün yayınlanan bölümde Katerina dalaka, Atakan'ın kendisine uğurlu Bilekliğini verdiğini ve kendisinin de aynı şekilde Bilekliğini ona verdiğini söylüyor.

AFRODİTİ’DEN İTİRAF

Katerina dalaka ve Atakan arasında yaşanan yakınlaşmanın hemen ardından Yunan yarışmacı Afroditİ’den de bir İtiraf geldi. Kendisinin de çok yapımından 1 yarışmacıdan hoşlandığını söyleyen afroditi, Hoşlandığı yarışmacının ismini henüz açıklanmadı. Afrodite hoşlandığı kişinin Türk takımının en yakışıklı yarışmacısı olduğunu da iddia etti. 

survivor 2019 türkiye yunanistan survivor katarina dalaka ve atakan atakan ve katerina dalaka