Survivor şampiyonu Cemal Can ne kadar ödül kazandı? Survivor 2020 büyük ödül ne?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da muhteşem bir 2020 sezonu geride kalırken kupayı ve şampiyonluk unvanını kazanan isim dün akşam canlı yayında belli oldu.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da muhteşem bir 2020 sezonu geride kalırken kupayı ve şampiyonluk unvanını kazanan isim dün akşam canlı yayında belli oldu. Dün akşam canlı yayında Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven arasında geçen şampiyonluk yarışının kazananı Cemal Can Canseven oldu. Cemal Can’ın şampiyonluğunun ardından Survivor 2020’nin büyük ödülü merak edilmeye başlandı. Survivor şampiyonu Cemal Can kaç para kazandı? İşte detaylar…

Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can Oldu

Her sezon büyük bir ilgi ve heyecanla izlenen Survivor yarışması bu sezon yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Bu sene tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemizde de etkili olmasıyla tedbir amaçlı sokağa çıkma yasaklarının olduğu dönemlerde Survivor yarışması herkesin odak noktası oldu. Ünlüler ve gönüllüler arasında geçen kıyasıya mücadelede yarışmacılar zorlu ada şartları altında engel dolu parkurlarda şampiyonluk mücadelesi verdi. Yaklaşık 5 buçuk ay süren bu zorlu mücadelenin sonunda Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu.


Survivor 2020 Büyük Ödül Ne?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can’ın şampiyonlukla birlikte kaç ara kazandığı da merakla araştırılmaya başlandı. Survivor 2020 şampiyonunun kazandığı ödül miktarı açıklanmazken geçen yıl şampiyon olan ismin kazandığı ödülün 500 bin TL olduğu biliniyordu. Bu yıl yine şampiyonun 500 bin TL ödüle sahip olduğu düşünülüyor.
 

cemal can ödül