Survivor Sabriye'nin değişimi herkesi şaşırttı!

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasıyla herkesin dikkatini çeken Sabriye Şengül, şu sıralar değişimiyle gündemde. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasıyla herkesin dikkatini çeken Sabriye Şengül, şu sıralar değişimiyle gündemde. Eski halinden eser kalmayan milli sporcunun değişimi görenlerin ağzını açık bırakıyor. 33 yaşında olan ve her fırsatta sporun önemine vurgu yapan Sabriye, eni tarzıyla sevenlerinden tam not aldı.

Demet Akalın ve Alişan'ın Konuğu Oldu

Bir dönem katıldığı Survivor yarışmasında sempatik tavırları ve yaptığı açıklamalarla herkesin beğenisini kazanan milli sporcu Sabriye Şengül, Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. 2017-2019 yıllarında Survivor yarışmasına katılan ve yarışmanın ardından büyük bir kitle edinen Sabriye, yarışmada kaldığı süre byunca adından sıkça söz ettirmişti. Demet Akalın ve Alişan'ın program konuğu olan Sabriye, değişimiyle dikkatleri üzerine çekti.


Estetik Yaptırdığı İddia Edildi

Yüzündeki dikkat çeken değişim sonrasında sosyal medya kullanıcıları genç sporcunun estetik yaptırdığını iddia etti. Verdiği her röportajda sürekli sporun önemine vurgu yapan Sabriye Şengül, daha önce hentbol oynadığını, hırslı ve mücadeleci bir yapısı olduğunu belirtti. Yaptıkları antrenman ve maçlarda pes etmeyen mücadeleci yaısından dolayı sertleştiği zamanlar olduğunu bu sebeple hocalarının kendisine 'Sabriye hentbolcular bize lazım, sen boks ile uğraş' demesi üzerine boksa yöneldiğini anlattı. Boksta ve kickboks'ta üç Türkiye şampiyonluğu olan ve Sabriye'nin uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu bulunuyor. 


Vücudundaki Dövmelerle De Dikkat Çekiyor

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Sabriye'nin Survivor'da yarıştığı zamanlardaki halinden neredeyse eser kalmadığı görülürken, vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı dövmeler de bir hayli dikkat çekiyor. 

survivor demet ve alişan sabriye şengül sosyal medya