Survivor Mert Öcal'ın yeni projesi belli oldu! Sevilen dizide rol alacak

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarışan oyuncu Mert Öcal'ın yeni projesi belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarışan oyuncu Mert Öcal’ın yeni projesi belli oldu. Survivor yarışmasının ardından oyunculuğa geri dönme kararı alan Öcal, FOX ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Sen Çal Kapımı Dizisinde Rol Alacak

FOX ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı sevilen dizi Sen Çal Kapımı’nın kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Survivor yarışmasındaki performansı ve çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Mert Öcal’ın dizi kadrosuna dahil olması sosyal medyanın gündemine oturdu. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve diziden ayrılarak Survivor yarışmasına giden ünlü oyuncunun diziye dahil olmasıyla ilgili ne dizinin yapım şirketinden ne de Mert Öcal’dan henüz herhangi bir açıklama gelmedi.


Mert Öcal Kimdir?

29 Eylül 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Öcal, Best Model of Turkey seçilmesinin ardından 2004 yılında Best Model of The World yarışmasını kazandı. Yarışmanın ardından oyunculuğa adım atan Öcal, Görgüsüzler, Nehir, Asla Unutma, Rüyalarda Buluşuruz ve Doktorlar gibi sevilen yapımlarda rol aldı. Hem yurt içi hem de yurt dışında pek çok katalog ve defilede yer alan ünlü oyuncu ve model, son olarak Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da ‘Tarık’ karakterine hayat verdi. 

mert öcal survivor sen çal kapımı dizi