Survivor finali İstanbul'da mı yapılacak? Survivor final tarihi ne zaman?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor 2020'de yavaş yavaş sona yaklaşılırken yarışmanın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, herkesin merak ettiği final ile ilgili önemli bilgiler verdi.

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor 2020’de yavaş yavaş sona yaklaşılırken yarışmanın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, herkesin merak ettiği final ile ilgili önemli bilgiler verdi. Survivor Panorama programına konuk olan Ilıcalı, Survivor’ın finalinin yapılacağı yeri ve final tarihini açıkladı. İşte detaylar…

Survivor 2020 Final Tarihi Ne Zaman?

Survivor 2020 finaline sadece sayılı günler kaldığını söyleyen başarılı televizyoncu, önümüzdeki günlerde izleyiciyi büyük sürprizlerin beklediğini ifade etti. Yarışmadaki son haftanın çok güzel ve sürprizli geçeceğini söyleyen Ilıcalı, Survivor 2020 final tarihini 13-14 Temmuz olarak açıkladı. Sevilen yarışma 23-24 Temmuz 2020’de final yapacak ve merakla beklenen Survivor 2020 şampiyonu belli olacak.


Survivor 2020 Finali Nerede Yapılacak?

Final tarihini açıklayan Acun Ilıcalı, finalin nerede yapılacağını da duyurdu. Yarışmanın finalinin İstanbul’da olacağını söyleyen Ilıcalı, henüz final yapılacak yerin belli olmadığını söyledi. Düşündükleri bir yer olduğunu ve bu yerle ilgili görüşmelerin devam ettiğini de aktardı. İstanbul’da yapılacak olan Survivivor 2020 finaline yalnızca eski yarışmacılar ve yarışmacıların ailelerinin katılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, her yarışmacının ailesine 4 kişilik kontenjan verilse bile sayının 100’e ulaşacağını belirtti.

Evrim Keklik Adaya Veda Etti

Büyük finale sadece sayılı günler kala bu hafta yine heyecan dolu bir eleme yaşandı. Eleme potasına giren Evrim, Nisa ve Sercan üçlüsü arasından en düşük oyu alan Evrim Keklik Survivor 2020 şampiyonluğuna veda etti.
 

survivor 2020 final