Survivor'dan elenen Sercan ve Barış arasında ilginç Nisa diyaloğu!

TAKİP ET

TV8 ekranlarının heyecan ve rekabet dolu yarışması Survivor 2020'de dün akşam yayınlanan eleme bölümünde adaya veda eden isim Sercan Yıldırım oldu.

TV8 ekranlarının heyecan ve rekabet dolu yarışması Survivor 2020’de dün akşam yayınlanan eleme bölümünde adaya veda eden isim Sercan Yıldırım oldu. Eleme potasına giren Berkan, Sercan ve Yasin üçlüsünden adaya ve şampiyonluğa veda eden Sercan’ın arkadaşlarıyla vedalaştığı anlarda Barış ile arasında geçen diyalog izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

Sercan Yıldırım Elendi

Survivor 2020 artık ekrandaki son bölümleriyle izleyicisinin karşısına geçerken dün akşam yayınlanan yeni
bölümde üç sevilen yarışmacı arasından bir veda gerçekleşti. Son haftaların yüksek çıkış yapan ismi Sercan Yıldırım, performansı ile gücünü göstermiş ve üst üste aldığı bireysel dokunulmazlıklarla performansını giderek daha da arttırmıştı. Ancak yaklaşık 1 ay önce yapılan toplu SMS oylaması ile sonuçlanan eleme sebebiyle Sercan Yıldırım adaya veda eden isim oldu.


Barış ve Sercan Arasında İlginç Diyalog

Acun Ilıcalı, Berkan, Sercan ve Yasin arasından elenen ismi açıkladı ve Sercan’ın rakiplerine göre en az oyu alarak adaya veda ettiğini söyledi. Survivor’ın ilk günlerinde performansını çok gösteremeyen Sercan, büyük finale yaklaşırken kendisini bir hayli geliştirmiş ve üst üste aldığı galibiyetlerle oyunlardaki performansını herkese göstermişti. Arkadaşlarıyla vedalaşan Sercan’ın adadaki en yakın arkadaşı Elif’in gözyaşlarına boğulduğu anlar ekran başındaki izleyiciyi de duygulandırdı. Sercan ve Barış’ın vedalaştığı anlarda Barış’ın Sercan’a ‘Nisa olayında ben seni hiçbir zaman satmadım' dediği anlar ve Sercan’ın bu sözlere ‘Yok tabi o konuyu hiçbir zaman şey yapma’ şeklinde verdiği cevap dikkat çekti.
 

sercan yıldırım barış nisa