Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi oldu? Cemal Hünal'ın hastalığı ne?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında bomba gibi bir yeni sezona başlayan Survivor yarışmasının yayınlanan ikinci bölümünde ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın rahatsızlığı panik yarattı.

TV8 ekranlarında bomba gibi bir yeni sezona başlayan Survivor yarışmasının yayınlanan ikinci bölümünde ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın rahatsızlığı panik yarattı. Survivor'ın son bölümünde nefes almakta güçlük çektiği görülen ve aniden rahatsızlanan Cemal Hünal'ın yarışmadan diskalifiye edildiği öne sürüldü. Peki, Cemal Hünal Survivor'a devam edeeyecek mi? Cemal Hünal'ın hastalığı ne? İşte tüm merak edilenler...

Nefes Almakta Zorlandı

Survivor'ın 10 Ocak 2021 tarihli bölümünde aniden rahatsızlanan ve nefes almakta zorlandığı görülen ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın yarışmadan diskalifiye edildiğine dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Yarışmacının rahatsızlığının ardından herhangi bir sağlık problemi olup olmadığı merak edilmeye başlandı. İzleyicinin merakla araştırdığı tüm soruların Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulması bekleniyor.


Cemal Hünal Kimdir?

2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde gördüğü 2 yıllık eğitimin ardından yaşadığı disiplin sorunlarından dolayı ailesi tarafından İskoçya'daki Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamladıktan hemen sonra Londra'da tasarım okumaya karar verdi. Bir süre Londra'da yaşamını sürdüren Hünal, oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşti. Tiyatro ve sinema üzerine eğitim alan ünlü oyuncu, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol üstlendi. Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul gibi başarılı yapımlarda da rol üstlendi. 

 

survivor 2021 cemal hünal diskalifiye acun ilıcalı tv8