Survivor 7 Temmuz 2020 hangi yarışmacı adaya veda etti?

TAKİP ET

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020'de yine heyecan dolu bir eleme gecesi bu akşam izleyiciyle buluşacak. 

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020'de yine heyecan dolu bir eleme gecesi bu akşam izleyiciyle buluşacak. 
Artık büyük finale doğru geri sayım hızla sürerken bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde potaya giren üç isimden hangisinin eleneceği belli olacak? Peki, Survivor 2020'ye kim veda edecek? Hangi yarışmacının şampiyonluk hayali sona erecek? İşte detaylar...

Sercan Mı? Berkan Mı? Yasin Mi?

Survivor 2020'nin yeni haftasında bireysel dokunulmazlık oyunları oynandı ve kazanan isimler belli oldu? Bu hafta bireysel dokunulmazlığı 2 kez kazanan Sercan Yıldırım elenmesi için Berkan ve Yasin'in adını söyledi. Bireysel dokunulmazlığın bir kez sahibi olan Cemal Can ise eleme adayı olarak Sercan'ın adını verdi. Sercan, Yasin ve Berkan üçlüsünün potaya girdiği yeni haftada eleme gecesi büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor.


Yarışmacılar 5 Kişi Kalacak

Artık sadece sayılı günlerin kaldığı büyük finale doğru geri sayımın başladığı son günlerde Survivor 2020 yarışmacıları bu akşam yapılacak olan eleme sonucunda sadece 5 kişi kalacak. Barış, Berkan, Cemal Can, Yasin, Sercan ve tek kadın yarışmacı kalan Elif2ten oluşan Survivor 2020 takımı bu akşam yeni bölümde adaya veda edecek olan ismin ardından 5 kişi kalacak ve artık büyük finalin ayak sesleri yavaş yavaş duyulmaya başlayacak.


Survivor 7 Temmuz 2020 Kim Elendi?

Survivor 7 Temmuz 2020'de adaya ve Survivor şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Survivor 2020'ye veda eden isim yarışmanın son günlerdeki en iyi isimleri arasında olan Sercan Yıldırım oldu.
 

survivor 2020 acun ılıcalı eleme