Survivor 7 Nisan 2019 Kim Kazandı? Survivor 2019 7 Nisan Eleme Adayları

TAKİP ET

Survivor 2019 yapılan format değişikliğinden sonra daha da Heyecanlı bir hale geldi. Survivor 7 Nisan 2019 kim kazandı sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Survivor'da bu akşam format değişikliğinin ardından ilk eleme adayları belli olacak. Peki Survivor 7 Nisan 2019 eleme adayları kimler oldu? Eleme adayları siyah takımdan mı yoksa beyaz takımdan mı çıktı?

Survivor 2019 7 Nisan dokunulmazlık oyunu heyecanı başlıyor. 7 Nisan Survivor 2019 yeni bölümde siyah ve beyaz takım bir kez daha dokunulmazlık oyunu için parkura çıkacak. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynanmış ve kazanan beyaz takım olmuştu. Seda'nın kapsamındaki beyaz takım, Katerina dalaka kaptanlığında ki siyah takıma karşı bu akşam 2. dokunulmazlık oyununda kazanmak istiyor. Peki Survivor 7 Nisan 2019 kim kazandı? Survivor 2019 7 Nisan eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA GERİLİM TIRMANIYOR

Survivor 2019'da format değiştikten sonra Türk ve Yunan yarışmacılar karışmış ve takımlar iki takıma bölünmüştü. Beyaz takımın kaptanlığını Seda yaparken siyah takımın kaptanlığını ise Katerina dalaka yapıyor. Türkiye Yunanistan formatında anlaşamayan yarışmacılar da bu sistem sayesinde farklı takımlara dağılmış oldu. Ancak dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sırasında beyaz takımdan Hikmet ve Siyah takımdan Yusuf arasında gerginlik yaşandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu beyaz takım kazanırken bu akşam oynanacak olan 2 dokunulmazlık oyunu sırasında da Hikmet ve Atakan arasında bir gerginlik yaşanıyor.
Survivor 2019 7 Nisan kim kazandı Ve eleme adayları kimler oldu sorusunun yanıtını belli olduktan sonra buradan vereceğiz... 

Survivor 2019 7 Nisan dokunulmazlık oyunu Survivor 2019 7 Nisan kim kazandı Survivor 2019 7 Nisan eleme adayları