Survivor 6 Temmuz 2020 üçüncü dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının severek takip edilen heyecan dolu yarışması Survivor 2020'de büyük finale sadece sayılı günler kalırken bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yarışmacılar üçüncü bireysel dokunulmazlık oyunu için ter dökecek.

TV8 ekranlarının severek takip edilen heyecan dolu yarışması Survivor 2020’de büyük finale sadece sayılı günler kalırken bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yarışmacılar üçüncü bireysel dokunulmazlık oyunu için ter dökecek. Bu akşam üçüncü bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı elenmesi için bir isim söyleyecek ve böylece haftanın son eleme adayı da belirlenmiş olacak. Peki, Survivor 6 Temmuz 2020 üçüncü bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 6 Temmuz 2020 eleme potasında kimler var? İşte detaylar…

Survivor 6 Temmuz 2020 Üçüncü Dokunulmazlığın Kazananı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2020’de heyecanla beklenen üçüncü dokunulmazlık oyununun kazananı yeni bölümde belli oldu. Üçüncü ve haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan isim Sercan Yıldırım oldu ve elenmesi için Yasin'in adını söyledi.  

Survivor 2020 Birinci ve İkinci Dokunulmazlığın Kazananları

Survivor 2020’de geride bıraktığımız iki bölümde birinci ve ikinci bireysel dokunulmazlığın sahipleri belli oldu. Birinci bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Sercan Yıldırım olurken elenmesi için potaya çıkardığı isim ise Berkan oldu. Sercan kazandığı dokunulmazlıkla dördüncü kez bireysel dokunulmazlığı kazanma başarısını elde etti. İkinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Cemal Can Canseven oldu. Cemal Can ise elenmesi için Sercan’ın adını söyledi? Bu akşam oynanacak olan üçüncü bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da potaya bir isim çıkaracak ve toplam üç yarışmacı arasında eleme gerçekleştirilecek. 
 

survivor 2020 6 temmuz dokunulmazlık