Survivor 30 Haziran 2020 kim elendi? Eleme potasınd kimler var?

TAKİP ET

Survivor 2020'de büyük finale doğru hızla yaklaşılırken bu akşam büyük bir eleme heyecanı yaşanacak. Bu haftanın eleme adayları dün akşam yayınlanan yeni bölümde belli oldu. Potada elenmesi için 3 güçlü isim yer alıyor.

Survivor 2020’de büyük finale doğru hızla yaklaşılırken bu akşam büyük bir eleme heyecanı yaşanacak. Bu haftanın eleme adayları dün akşam yayınlanan yeni bölümde belli oldu. Potada elenmesi için 3 güçlü isim yer alıyor. Heyecanın ve rekabetin her geçen gün daha fazla arttığı Survivor 2020’de şampiyonluk yarışı devam ediyor. Peki, Survivor 30 Haziran 2020 Salı akşamı adaya veda eden kim oldu? Survivor 2020’de bu hafta elenen isim kim? İşte detaylar…

Sercan Yıldırım’dan Muhteşem Performans

Survivor 2020’de ünlüler takımında mücadele eden Sercan Yıldırım, oyunun bireysele dönmesiyle birlikte performansını da yavaş yavaş yükselterek iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Bu hafta üç bireysel dokunulmazlığı art arda kazanan Sercan, bu haftanın eleme potasını da belirledi. 


Survivor 2020 Bu Haftanın Eleme Adayları Kim?

Survivor 2020’de üç bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Sercan Yıldırım muhteşem bir performansla üç bireysel dokunulmazlığı da kazandı ve elenmesi için üç kişinin ismini söyledi. Rakiplerine karşı üstün bir başarı sergileyen Sercan Yıldırım elenmesi için, Berkan, Nisa ve Barış’ın adını söyledi.


Survivor 30 Haziran 2020 Kim Elendi?

Survivor 30 Haziran 2020 Salı akşamı Berkan, Nisa ve Barış arasından hangi ismin elendiği merakla araştırılıyor. Survivor 30 Haziran 2020'de elenen isim açıklandı. Adaya ve şampiyonluk hayallerine veda eden isim Nisa Bölükbaşı oldu.
 

survivor 2020 barış nisa berkan