Survivor 24 Haziran 2020 erzak oyununu kim kazandı? 

TAKİP ET

Survivor 2020'e bu akşam yeni bir kaptanlık mücadelesi gerçekleşti ve kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu. Kaptanlar, kendi takımlarını kurdu ve muhteşem bir erzak oyunu için kıyasıya bir mücadele verdi.

Survivor 2020’e bu akşam yeni bir kaptanlık mücadelesi gerçekleşti ve kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu. Kaptanlar, kendi takımlarını kurdu ve muhteşem bir erzak oyunu için kıyasıya bir mücadele verdi. Büyük finale ve Survivor şampiyonunun belirlenmesine az bir zaman kala yarışmada heyecan giderek yükselirken bu akşam erzak oyununun kazananı belli oldu. Peki, Survivor 2020’de erzak oyununu hangi takım kazandı? Erzak oyunu mavi takımın mı, kırmızı takımın mı oldu? İşte tümdetaylar…

Kaptanlar Belli Oldu

Bu akşam yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar bir kaptanlık oyunu daha oynadı ve kaptan olmaya hak kazanan yarışmacılar Sercan ile Cemal Can oldu. Mavi takım kaptanı olan Cemal Can, Nisa, Berkan ve Barış’ı takımına aldı. Kırmızı takım kaptanı olan Sercan ise Elif ve Yasin’i takımına alarak mücadele etti.
 

Erzak Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 24 Haziran 2020 Çarşamba akşamında belirlenen takımlar muhteşem bir erzak ödülü için karşı karşıya geldi. Erzak oyununu çok isteyen her iki takımda muhteşem bir mücadele sergiledi. Kırmızı takım oyunun başlarında geride kalsa da mavi takımı yakalamayı başardı ve oyunu bayrağa taşıdı. 9-9’luk skorda bayrağa giden oyunda, bayrak yarışında kırmızı takımdan Sercan ve Elif, mavi takımdan Cemal Can ve Nisa’ya karşı mücadele verdi. Oyunun sonucunda kazanan takım 10-9’luk skorla kırmızı takım oldu. Erzak oyununu kazanan Sercan, Yasin ve Elif muhteşem ödülü almaya hak kazandı.
 

survivor 2020 cemal can sercan