Survivor 23 Haziran 2020 SMS sonuçları! Survivor 23 Haziran 2020 elenen isim

TAKİP ET

Survivor 23 Haziran 2020 Salı akşamında heyecanla beklenen elemede yarışmaya kimin veda edeceği merakla bekleniyor. Bu akşam bir yarışmacı şampiyonluk hayallerine veda edecek ve Survivor'dan elenecek.

Survivor 23 Haziran 2020 Salı akşamında heyecanla beklenen elemede yarışmaya kimin veda edeceği merakla bekleniyor. Bu akşam bir yarışmacı şampiyonluk hayallerine veda edecek ve Survivor’dan elenecek. Çekişmeli ve oldukça heyecanlı geçen Survivor 2020’de çeyrek finale adım adım yaklaşılırken bu akşam bir yarışmacı şampiyonluğa veda edecek. Survivor 23 Haziran 2020 Salı SMS sonuçları ve adaya veda edecek yarışmacı merakla bekleniyor. Bakalım bu akşam hayallerine ve Survivor şampiyonluğuna veda etmek zorunda kalacak isim kim olacak?

Evrim, Nisa ve Sercan Potada

Survivor 2020’de yarışmacılar artık bireysel olarak yarışıyor ve adada kalma mücadelesi veriyor. Dün oynanan son bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potasındaki isimler netleşti. Dünkü bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemal Can elenmesi için Sercan Yıldırım’ın adını verdi. Böylece Evrim, Nisa ve
Sercan eleme adayı oldu. 


Sercan'ın Açıklamaları Konseye Damga Vurdu

Dün akşam ekrana gelen konseyde eleme adaylarından çok Sercan’ın açıklamaları konuşuldu. Sercan, Nisa’ya karşı olan hislerinin yeniden gündeme gelmesinin ardından açıklama yapmak istediğini söyledi ve kendisine karşı Nisa’nın peşinden koşan kişi yaftası yapıldığını ifade etti. Olayların tamamen kapalı kalmasını istediğini ancak kendisinin de bir gururu ve duruşu olduğunu söyleyen Sercan Yıldırım, olaylara yakından şahit olan bir sürü arkadaşı olduğunu söyleyerek bu durumu Aşkım, Ezgi, Aycan ve Nisa’nın en yakın arkadaşı olan Cemal Can’a da sorabilirsiniz diyerek herkesi şokta bırakan açıklamalara yer vermişti. Kendisine Nisa tarafından gönderilen bazı notlar olduğunu ancak bu notları okumak istemediğini belirten Sercan’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Survivor 23 Haziran 2020 Kim Elendi?

Survivoe 23 Haziran 2020 Salı akşamı elenen yarışmacı belli oldu. Bu hafta Survivor adasına veda eden isim Evrim Keklik oldu.
 

survivor 2020 sercan nisa evrim