Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker kimdir? İlayda Şeker kaç yaşında?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonu için gün sayan Survivor 2021 izleyici tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonu için gün sayan Survivor 2021 izleyici tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor. Sevilen yarışmanın yeni sezonunda yarışacak isimler belli oldu. 9 ocak 2021 tarihinde başlayacak olan Survivor 2021 yarışmasının tanıtımı da yayınlandı. İlayda Şeker, Survivor 2021 tanıtımının en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Peki, gönüllüler takımında yarışacak olan İlayda Şeker kimdir? İlayda Şeker kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler…

Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların uzun yıllardır yayınlanan ve her sezon izleyiciyi TV başına toplamayı başaran iddialı yarışması Survivor, 2021 yılı için de bomba gibi bir sezonla ekranda olmaya hazırlanıyor. 9 Ocak 2021 Cumartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan sevilen yarışmanın ünlüler ve gönüllüler takımı kadrosu da belli oldu. Yayınlanan Survivor 2021 tanıtımında hem ünlüler hem de gönüllüler takımında oldukça dikkat çeken isimler yer aldığı görüldü.


İlayda Şeker Kimdir?

Survivor 2021’de gönüllüler takımında yarışacak olan İlayda Şeker, 1994 yılında Nevşehir’de dünyaya geldi. 18 yaşına gelene kadar ailesiyle beraber Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşam sürdü. 18 yaşına geldiğinde Sakarya’da üniversite hayatına başlayan Şeker, üniversiteyi bitirdikten sonra da İstanbul’a dedesinin yanına yerleşti. Şu anda hiçbir işte çalışmayan ve Survivor 2021 gönüllüler takımı kadrosunda yer alan İlayda, iddialı yarışmanın tanıtımında en dikkat çeken isimlerden biri oldu. 
 

survivor ilayda şeker ocak tv8