Survivor 2021 Poyraz kimdir? Survivor Poyraz nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması yeni sezonuyla ekran macerasına başladı. Survivor 2021'in yayınlanan ilk bölümünde yarışmacılar arasında en dikkat çeken isimlerden biri de gönüllüler takımından Yiğit Poyraz oldu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması yeni sezonuyla ekran macerasına başladı. Survivor 2021'in yayınlanan ilk bölümünde yarışmacılar arasında en dikkat çeken isimlerden biri de gönüllüler takımından Yiğit Poyraz oldu. Gönüllüler takımında yer alan ve ilk yarışmalarda gösterdiği başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çeken Poyraz'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Survivor Yiğit Poyraz Kimdir?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 yılında dünyaya geldi. Bodrum'da büyüdüğünü söyleyen iddialı yarışmacı, 2009 yılında Robert Koleji'ni yatılı olarak kazandı ve İstanbul'a taşındı. 2015 yılında ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne girdi. 1 yıl boyunca Sydney Uni'de exchange programı ile eğitim gördü. 8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, yaklaşık 2 yıldır halalarıyla beraber İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapmakta. 


Kısa Sürede Dikkatleri Üzerine Çekti

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele eden Poyraz, yarışmanın ilk bölümünde sergilediği başarılı performanslar ve parkurdaki hızıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


 

survivor 2021 poyraz acun ilıcalı boğaziçi