Survivor 2021 Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında?

TAKİP ET

Heyecanla beklenen Survivor 2021 ilk bölmüyle ekrana damga vurdu. Yarışmanın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı muhteşem mücadeleler sergiledi. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Batuhan Karacakaya oldu.

Heyecanla beklenen Survivor 2021 ilk bölmüyle ekrana damga vurdu. Yarışmanın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı muhteşem mücadeleler sergiledi. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Batuhan Karacakaya oldu. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu Batuhan Karacakaya, hem performansı hem de karakteriyle Survivor 2021'in en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Batuhan Karacakaya Kimdir?

5 Şubat 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Karacakaya, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle oyunculukta yükselişini yaşayan Karacakaya, bu dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem gibi oyuncularla beraber rol aldı. Umutsuz Ev Kadınları adlı dizisinde Mert karakterine hayat veren oyuncu, sinema filmlerinde de rol üstlendi ve Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsur'un çocukluğunu canlandırdı. Bir süre ekranlarda yer almayan genç oyuncu, yaşadığı değişimle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Uzun yıllar ekranda olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul'un kardeşi Dündar karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı. 


Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya, daha ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Sergilediği performans ve karakteriyle izleyiciden tam not alan Karacakaya, sosyal medyada da en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.


 

survivor 2021 batuhan karacaaya bülent aşk-ı memnu