Survivor 2020 şampiyonu kim olacak? Nefesler tutuldu

TAKİP ET

Ekranların uzun soluklu yarışması Survivor 2020'de artık nefesler tutuldu ve büyük finale sadece saatler kaldı.

Ekranların uzun soluklu yarışması Survivor 2020'de artık nefesler tutuldu ve büyük finale sadece saatler kaldı. Bu senenin şampiyonunun belli olacağı Survivor 2020'nin büyük finalinde uzun ve zorlu bir mücadelenin ardından adını Survivor tarihine yazdıracak isim açıklanacak. 

Şampiyonu Halkın Oyları Belirleyecek

Zorlu ada şartlarına ve aile özlemine direnerek hayallerinin peşinden koşan yarışmacılar artık sona geldi. Oldukça çetin bir mücadele veren ve hem açlıkla hem de zorlu parkurlarla bir seozunu tamamlayan Survivor 2020 yarışmacıları arasından Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven şampiyonluğun 2 önemli adayı oldu. Bu 2 sevilen yarışmacı arasından Survivor şampiyonu olacak ismi halk oylaması belirleyecek. Sevenlerinden en çok oyu alan isim Survivor 2020 şampiyonu olacak.


Büyük Final Bu Akşam

Herkesin nefeslerini tutup heeycan içinde beklediği Survivor 2020 büyük finali bu akşam TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Survivor'dan elenen yarışmacıların ve finalistlerin ailelerinin de yer aldığı canlı yayında açıklanacak sonuçlar Survivor 2020 şampiyonunu belirleyecek. Yarışmacının yapımcısı ve sunucusu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, canlı olarak yayınlanacak olan büyük finalde şampiyonu açıklayacak.


Son Elenen Yasin Oldu

Survivor 2020'de son 3'e kalmayı başaran Yasin Obuz, dün yayınlanan İstanbul finalinde şampiyonluk hayallerine veda eden isim oldu. 

Survivor 2020 Şampiyonu Kim Oldu?

Survivor 2020 şampiyonu kim oldu sorusu cevap buldu. Zorlu geçen ve mücadele dolu olan heyecan dolu bir sezonun ardından Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu.


 

cemal can canseven barış murat yağcı