Survivor 2020 final dörtlüsü belli oldu!

TAKİP ET

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı urvvor 2020'de büyük finale doğru heyecanlı ilerleyiş devam ederken şampiyonluk adayları belli oldu.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı urvvor 2020'de büyük finale doğru heyecanlı ilerleyiş devam ederken şampiyonluk adayları belli oldu. Ada şartlarında zorlu bir mücadele veren ve Survivor macerasının sonuna yaklaşan yarışmacılar şampiyonluk hayallerine de artık çok yakın. Adaya veda eden son isim olan Elif'in ardından final dörtlüsü de belli oldu.

Elif Şampiyonluk Hayallerine Veda Etti

Survivor 2020'ye ünlüler takımında başlayan ve ünlüler takımının en güçlü kadın yarışmacılarından biri olan Elif, bugüne kadar verdiği büyük mücadele ve parkurlardaki hızı ile adından sıkça bahsettirdi. Adadaki uyumu ve karakteriyle de gönüllerde ayrı bir yer edinen Elif, dün akşam Survivor adasına ve şampiyonluk hayallerine veda eden isim oldu. Yarışmacı arkadaşları Elif'i gösterdiği büyük mücadele ve karakterinden dolayı ayakta alkışlayarak uğurladı.


Final Dörtlüsü Belli Oldu

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Elif'in adaya veda etmesinin ardından Survivor 2020 final dörtlüsü de belirlenmiş oldu. Cemal Can Canseven, Yasin Obuz, Barış Murat Yağcı ve Berkan Karabulut Survivor 2020'de son 4'e kalan yarışmacılar oldu.


Survivor 2020 Finali Ne Zaman?

Survivor 2020'nin büyük finali 13-14 Temmuz tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.
 

survivor 2020 final elif