Survivor 2019'da Melisa ve Yusuf Arasında Yakınlaşma İddiası! Aşk İtirafları Peş Peşe Geldi!

TAKİP ET

Survivor 2019'da Aşk iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Yunan yarışmacıların Türk yarışmacıları olan ilgisinin ardından bu defa da Türkiye takımından Melisa ve Yusuf arasında yakınlaşma olduğu iddia edildi. Ayrıca Yunan yarışmacılardan Afrodit ve hangi yarışmacıdan hoşlandığını açıkladı. İşte detaylar…

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışması bütün hızıyla devam ederken yarışmacılar Arasında aşk kıvılcımları da başladı. Yunan takımından Katerina dalaka Türk takımından atakan'dan hoşlandığını daha önce açıklamıştı. Dün oynanan dostluk oyununun ardından ödüle giden Katerina ve Atakan birbirlerinden bir an olsun ayrılmadı. Yunan yarışmacılardan Afrodit ile artık kimden hoşlandığını açıklarken bu defa Türk takımından Yusuf ve Melisa arasında bir yakınlaşma olduğu öne sürüldü.

MELİSA VE YUSUF ARASINDA NE VAR?

Türkiye takımında yarışan ve dışarıda ikisinin de sevgilisi olduğu bilinen Yusuf ve Melisa oyun sırasında birbirleriyle yakınlaşıyor. Oyunun ardından çekilen bir fotoğraf karesinde Yusuf'un elini Melisa'nın omuzuna attığı Melisa'nın da Yusuf'un elini öptüğü iddia ediliyor. Tabii ki bu görüntüler fotoğraf açısıyla ilgili de olabilir. 

AFRODİTİ KİMDEN HOŞLANDIĞINI AÇIKLADI

Diğer yandan Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Türk yarışmacılardan birinden hoşlandığını söyleyen Afrodit hoşlandığı yarışmacının kim olduğunu açıkladı. Afroditi verdiği son röportajda Türkiye takımından Emre'yi kendisine yakın bulduğunu ve onu tanımak istediğini söyledi.

 

survivor 2019 survivor 2019 melisa be yusuf survivor 2019 katarina ve atakan survivor 2019 afroditi