Survivor 2019 16 Mart Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Hikmet ve Yunan Takımı Arasında Gerilim!

TAKİP ET

Survivor 2019 16 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında bu akşam yeni bir dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. 16 Mart Survivor 2019 dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Survivor 2019 son bölüm dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2019 16 Mart yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Survivor 2019 16 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu herkes tarafından araştırılıyor. Türk ve Yunan takımları Bu akşam bir ödül Bir de dokunulmazlık oyunu oynayacak. Uzun süreden beri beklenen yeni yarışmacılar da bu akşam kadrolara dahil oluyor. Hem Yunan takımına hem de Türk takımına katılan yarışmacılar daha önceden tanınan isimler. Peki Survivor 16 Mart 2019 dokunulmazlığı kim kazandı? İşte detaylar…

TÜRK VE YUNAN TAKIMLARINA YENİ YARIŞMACILAR

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında bu hafta iki yarışmacı daha dahil oluyor. Survivor'da Geçtiğimiz sezon yarışan ancak henüz bir hafta olmadan elenen Emre Türkiye takımına dahil olacak. Yunan takımında dahil olan yarışmacı ise futbolcu Yattara olan benzerliği ile dikkat çeken yine futbolcu olan Patrick Ogunsota. 

SURVİVOR 2019 16 MART ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019 16 Mart yeni bölümde yarışmacılar Öncelikle erzak ödülü oyunu oynuyor. Erzak oyununu kazanan yarışmacılar kendilerine haftalık olarak verilen erzağın yanı sıra Migros tarafından verilen ek erzak kazanıyor. Geçtiğimiz hafta bu oyunu Türkiye takımı kazanmıştı ancak Ondan öncesinde 2 defa kaybedince büyük zorluk yaşamıştı. Survivor 16 Mart 2019 ödül oyununu kazanan takım şimdiden merak ediliyor. Biraz sonra kazanan takımı buradan sizlerle paylaşacağız. 

ERZAK ÖDÜLÜNÜ TÜRK TAKIMI KAZANDI. 

HİKMET VE BORA ARASINDA GERGİNLİK

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışması başladığından beri yakınlıkları ile bilinen Hikmet ve Bora arasında bu akşam gerginlik başladı. Hikmet, Bora'nın yalan söylediğini iddia etti. Yusuf'la olan diyaloglarının Bora'yı rahatsız ettiğini düşünen Hikmet istediği kişiyle konuşabileceğini ve buna Bora'nın karışamayacağını söyledi.

 

Survivor 16 Mart 2019 dokunulmazlığı kim kazandı Survivor 2019 16 Mart yeni bölüm Survivor 2019 16 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı