Survivor 2018'de Büyük Kavga! Ünlüler ve Gönüllüler Takımları Birbirine Girdi

TAKİP ET

Survivor 2018'de birleşme partisinin ardından ünlüler ve gönüllüler takımları oyunlara geri döndü. Survivor 17 Mayıs 2018 yeni bölümü iki takım önce ödül ardından da iletişim oyunu oynadım. Fakat iletişim ödülü oyunu sırasında Mustafa Kemal'in yaptığı bir davranışını ardından ünlüler ve gönüllüler takımları adeta birbirine girdi. İşte Survivor 2018 son bölümde yaşananlar.

Survivor 2018'de birleşme partisinin ardından ünlüler ve gönüllüler takımları oyunlara geri döndü.  Survivor 17 Mayıs 2018 yeni bölümü iki takım önce ödül ardından da iletişim oyunu oynadım.  Fakat iletişim ödülü oyunu sırasında Mustafa Kemal'in yaptığı bir davranışını ardından ünlüler ve gönüllüler takımları adeta birbirine girdi.  İşte Survivor 2018 son bölümde yaşananlar.

TV 8'de Survivor 2018 heyecanlı tüm hızıyla devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde yapılan birleşme partisinde doyasıya eğlenen iki takım yeniden adalarına ve oyunlara geri döndü.  Survivor 2018 17 Mayıs yeni bölümde bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı önce ödül oyunu ardından da iletişim ödülü oyunu oynadı.  Peki, Survivor 2018 Ödül oyununu kim kazandı? 

ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER TAKIMI FARKLI KAZANDI
Bu akşam oynanan ilk Ödül oyununu ünlüler takımı büyük farkla kazandı.  Oyun 9-1 Ünlüler takımının üstünlüğü ile sona erdi. Gönüllüler takımı büyük bir hezimet yaşarken Ödül oyununu hemen ardından iletişim ödülü oyununa geçirildi.

DAMLA VE ADEM AİLELERİYLE BULUŞTU
Sembol Oyununu kadınlarda Damla erkeklerde ise Adem kazanmıştı. Bugün yayınlanan bölümde adaya Damla ve Adem'in aileleri geldi. Aileleri ile buluşan ve keyifli zaman geçiren iki yarışmacı daha sonra adaya geri döndü.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNDA ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER BİRBİRİNE GİRDİ
Ünlüler ve gönüllüler takımları gecenin 2. oyununda iletişim için karşı karşıya geldi.  Gönüllüler takımı oyuna iyi başlarken durum 6-5 e geldiğinde Mustafa Kemal'in Sevinç gösterisinin ardından iki takım arasında büyük kavga çıktı.  Önce Mustafa Kemal ve Hilmicem arasında başlayan tartışmaya daha sonra takı iki takımında diğer yarışmacıları dahil olunca bir süre oyunu ara verildi.

 

Survivor 2018 Survivor son bölüm kavga ünlüler gönüllüler son dakika Survivor 2018 17 Mayıs