Survivor 2018 Yarı Final Oylaması İptal Edildi! Acun Medya Ekibinden Bir Genç Dominik'te Öldürüldü

TAKİP ET

Survivor 2018'de bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden canlı yayınla yapılacak olan oylama iptal edildi. Nagihan, Turabi, Adem ve Damla'nın oylanacağı yarı final oylaması dün akşam Dominik Cumhuriyeti'nde Acun medya ekibinden genç Bir çalışanın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal oldu.

Survivor 2018'de bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden canlı yayınla yapılacak olan oylama iptal edildi.  Nagihan,  Turabi,  Adem ve Damla'nın oylanacağı yarı final oylaması dün akşam Dominik Cumhuriyeti'nde Acun medya ekibinden genç Bir çalışanın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal oldu.

Survivor 2018'de merakla beklenen yarı final oylaması bu akşam Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacaktı.  Ancak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden canlı yayına izleyici karşısına çıkan Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti'nde görevli Acun Medya ekibinden genç Bir çalışanın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle çok üzüntülü olduklarını ve bu nedenle bu gece yayın yapamayacaklarını söyleyerek programı kapattı. 

BİR ÇETENİN SALDIRISINA UĞRADI
Acun Medya Survivor 2018 ekibinde bulunan Alperen Baycın isimli 24 yaşındaki genç, saatlerinde Dominik Cumhuriyeti'nde bir çetenin saldırısına uğradı. Gasp edilmek istenen Alper Baycın,  çete üyeleri tarafından defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Baycın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Acun Ilıcalı bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından Alper Baycın’ın fotoğrafını paylaşarak yaşadığı Üzüntüyü dile getirdi.  Bu gece saat 23.15 sularında da Survivor 2018 canlı yayın için kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı’nın yaşadığı acı adeta gözlerinden okunuyordu.  Acun Ilıcalı bu gece oynama yapılmayacağını belirterek canlı yayını kapattı.

alper baycın alper baycın nasıl öldü dominik saldırı acun medya survivor 2018 yarı final oylaması neden yok alper baycın neden öldü