Survivor 2018 8 Mayıs Yeni Bölümde Ödülü Duyan Yarışmacılar Gözyaşlarına Boğuldu, Ödül Oyunu Kim Kazandı?

TAKİP ET

Survivor 8 Mayıs 2018 yeni bölüm izle Bu akşam tv8'de ekranlara geliyor. Yarışmacılar bu akşam iletişim ödülünde karşı karşıya gelecek. Sunucu Alp Kırşan iletişim ödülü oyununda ödülü açıklayınca bütün yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Pekii Survivor 2018 8 Mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 8 Mayıs 2018 yeni bölüm izle Bu akşam tv8'de ekranlara geliyor. Yarışmacılar bu akşam iletişim ödülünde karşı karşıya gelecek. Sunucu Alp Kırşan iletişim ödülü oyununda ödülü açıklayınca bütün yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.  Peki, Survivor 2018 8 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? 

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2018 8 Mayıs yeni bölüm iletişim oyunu ile ekranlara geldi.  Survivor 8 Mayıs iletişimi kim kazandı sorusu merak edilirken iletişim oyunundaki ödül de herkese meraklandırdı.  Alp Kırşan, Ödülü açıkladığında bütün yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.  İşte Survivor 2018 son bölümde yaşananlar ve Survivor 2018 8 Mayıs ödül oyununu kazanan takım…

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KAZANAN TAKIM ANNELER GÜNÜ'NDE ANNESİNİ ARAYACAK
 Survivor 8 Mayıs 2018 yeni bölümde yarışmacılar büyük bir ödül için sahaya çıkıyor.  İletişim ödülü için oynanan oyunda oyunu kazanan takım Anneler Günü'nde annesini telefonla arayarak mesajını kendi ağzından iletecek. Alp Kırşan'ın ödülü açıklamasının ardından bütün yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

SURVİVOR 2018 8 MAYIS İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
İletişim ödülü oyunu Henüz yeni başladı.  Fakat oyunda gönüllüler takımının büyük bir üstünlüğü bulunuyor.   Ünlüler takımında Sema'nın sakatlığı ve Elif'in dün akşam elenmesinin ardından Merve kadınlarda tek başına yarışıyor.  Ödül oyununu kazanan belli olmasının ardından sizlerle haberimizin devamında paylaşacağız.

Ödül oyununun kazananı gönüllüler oldu.

Survivor 8 Mayıs 2018 Survivor 2018 8 Mayıs ödül oyununu kim kazandı Survivor 8 Mayıs iletişimi kim kazandı Survivor 2018 8 Mayıs Survivor son bölüm TV8 yayın akışı