Survivor 2018 17 Haziran Son Bölümde Neler Yaşandı, Eleme Adayları Kimler Oldu?

TAKİP ET

TV8'in Fenomen yarışması Survivor 2018'de adım adım finale yaklaşılıyor. Takımlar tamamen azalırken gönüllüler takımı sayıca ünlüler takımına büyük üstünlük sağladı. Bu akşam bir dokunulmazlık oyununda oynayan yarışmacılar bireysel olarak Yarışıyor ve evlenmemek için kazanmaya çabalıyor. Peki, Survivor 2018 17 Haziran son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2018 17 Haziran eleme adayları kimler oldu?

TV8'in Fenomen yarışması Survivor 2018'de adım adım finale yaklaşılıyor.  Takımlar tamamen azalırken gönüllüler takımı sayıca ünlüler takımına büyük üstünlük sağladı.  Bu akşam bir dokunulmazlık oyununda oynayan yarışmacılar bireysel olarak Yarışıyor ve evlenmemek için kazanmaya çabalıyor. Peki, Survivor 2018 17 Haziran son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı?  Survivor 2018 17 Haziran eleme adayları kimler oldu?

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2018 yine dokunulmazlık oyunu ile bu akşam izleyenlerin karşısında çıktı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışma da bu hafta yine bir yarışmacı adaya veda edecek. Ünlüler takımından Turabi gönüllüler takımından ise Damla Can hastanede tedavi altında bulunurken, dokunulmazlığı kazanmak isteyen yarışmacılar ise bireysel olarak sahaya çıkıyor. Bu akşam kadınlarda bir erkeklerde bir yarışmacı dokunulmazlığını sahibi olacak ve hem eğlenmekten kurtulacak hem de bir eleme adayı çıkaracak. Üçüncü eleme adayı ise oylama sonucunda belli olacak ve yarın akşam yapılacak olan Ada konseyinde bir yarışmacı adaya veda edecek.

DAMLA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Diğer yandan gönüllüler takımında yarışan Damla Can, Bu akşam yayınlanan Ada konseyinde gözyaşlarına boğulacak. Bir Süredir Ayağında bulunan ödem nedeniyle tedavi altında olan ve bu akşam çıktı Ada konseyinde durumunun kritik olduğunu söyleyen Damla canın adaya veda etmesi gündemde.

17 HAZİRAN SURVİVOR 2018 DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel olarak oynanan dokunulmazlık oyunda erkeklerde Adem, kadınlarda ise Nagihan dokunulmazlığın sahibi olacak. Bu iki isim bu hafta elenmeyecek ve birer isim söyleme hakkına sahip olacak. Survivor 2018 17 Haziran eleme adayları belli oldu. Ünlüler takımından Turabi ve Sema, Gönüllüler takmından ise Murat eleme adayı oldu. 

 

Survivor 2018 son bölüm Survivor Damla Survivor 2018 17 Haziran Survivor 2018 17 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivor 2018 17 Haziran eleme adayları