Survivor 2018 15 Nisan Aday Konseyinde Gönüllüler Büyük Oynadı! Cumali ve Hakan'ın Karşısına Eleme Adayı Olarak Damla Çıktı!

TAKİP ET

​Survivor 2018 15 Nisan dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden yine gönüllüler takımı oldu. Dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımında ilk eleme adayı Cumali olmuş, Hilmicem ise eleme adayı olarak Hakan'ın ismini vermişti. Cumali'yi elemek adına strateji yapan gönüllüler, bu akşam kaybedilen oyunun ardından tehlikeli bir yol izleyerek büyük oynadı. Survivor 2018 15 Nisan eleme adayı Damla oldu.

Survivor 2018 15 Nisan dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden yine gönüllüler takımı oldu. Dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımında ilk eleme adayı Cumali olmuş, Hilmicem ise eleme adayı olarak Hakan’ın ismini vermişti. Cumali’yi elemek adına strateji yapan gönüllüler, bu akşam kaybedilen oyunun ardından tehlikeli bir yol izleyerek büyük oynadı. Survivor 2018 15 Nisan eleme adayı Damla oldu. 

Survivor 2018 ünlüler gönüllüler heyecanı tüm hızı ile devam ediyor. Gönüllüler takımı, ünlüler takımından gelen transferlere rağmen bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybetti. Dün kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde iki eleme adayı çıktı. Adaylar, adada yakın oldukları bilinen Hakan ve Cumali oldu. 

HİLMİCEM, CUMALİ’Yİ ELEMEK İÇİN STRATEJİ YAPTI
Survivor 2018 gönüllüler takımına ünlüler takımından transfer olan Hilmicem, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak hem dokunulmaz oldu, hem de eleme için bir isim söyleme hakkına sahip oldu. İlk dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde yapılan oylamada eleme adayı olarak Cumali’nin ismi çıktı. Hilmicem ise Cumali’ye rakip olarak, adada Cumali’nin en iyi anlaştığı isim olan Hakan Hatipoğlu’nun adını verdi. 

SURVİVOR 15 NİSAN 2018 DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Survivor 2018 15 Nisan dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanan ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı, ada konseyinde bir isim daha çıkardı. Fakat oylama öncesinde Acun Ilıcalı’dan gelen açıklama ünlüler takımını gözyaşlarına boğdu. 

BERNA CANBELDEK DİSKALİFİYE OLDU?
Önceki gün oynanan oyun sırasında havuzun içerisinde sakatlanan yarışmacı Berna Canbeldek, doktor kararı ile sakatlığından dolay Survivor 2018’den diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı bu haberi verdikten sonra ünlüler takımı yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu. 

SURVİVOR 2018 15 NİSAN ELEME ADAYI DAMLA CAN OLDU
Survivor 2018 15 Nisan ada konseyinde bir kez daha gönüllüler takımı tarafından oylama yapıldı. Cumali’yi takımdan göndermek isteyen Gönüllüler, bir kez daha strateji yaparak eleme adayı olarak Damla Can’ı çıkardı. Survivor 2018’den elenen isim bu akşam belli olacak. 

 

 

 

Survivor 2018 15 Nisan survivor 2018 son bölüm survivor 2018 15 nisan dokunulmazlığı kim kazandı survivor 2018 15 nisan eleme adayları berna neden diskalifiye oldu damla can survivor damla