Survivor 2017'de 10 Mayıs Akşamı Verilecek Büyük Ödül Bütün Yarışmacıların Ağzını Açık Bıraktı! İşte O muhteşem Ödül!

TAKİP ET

Survivor 2017 tüm heyecanı ve hızı ile devam ederken her geçen gün daha fazla artış gösteren ödüllerde oldukça göz dolduruyor. Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Acun Ilıcalı ine yapacağını yapıyor. Türk Televizyon tarihinde verilen en büyük ödülü vermeye hazırlanan Acun Ilıcalı yarışmacıları ve ekran başındaki izleyicileri şoke etti. Ödül oyununu kazanan takımın her yarışmacısına bir tane otomobil verilecek.

Survivor 2017 tüm heyecanı ve hızı ile devam ederken her geçen gün daha fazla artış gösteren ödüllerde oldukça göz dolduruyor. Survivor’ın yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Acun Ilıcalı ine yapacağını yapıyor. Türk Televizyon tarihinde verilen en büyük ödülü vermeye hazırlanan Acun Ilıcalı yarışmacıları ve ekran başındaki izleyicileri şoke etti. Ödül oyununu kazanan takımın her yarışmacısına bir tane otomobil verilecek.

Survivor’ın dün yayınlanan eleme konseyinde Acun Ilıcalı ödül oyunu ile ilgili oldukça iddialı konuştu. Yarışmacılara ve ekran başındaki izleyicilere ödülü anlatan Ilıcalı Türk Televizyon tarihinin en büyük ödülünün verileceğinin açıklamasını yaptı.

Dün yayınlanan bölümde konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Bundan sonraki ilk ödül oyununda Survivor ve Türk Televizyon tarihinde bir ilki yaşayacağız. Şimdiye kadar hiç verilmemiş bir ödül vereceğiz. Ödül hem Survivor tarihinin ilki hem de televizyon tarihinin ilki olacak. Güzel bir ödül sizi bekliyor." dedi.

Survivor’da büyük ödülün ne olduğu belli oldu. Survivor panaromanın yayınlanan bölümünde oyun alanına son model beyaz arabaların geldiği görüldü. Yarışmacılar arabaları gördüğünde büyük bir şok yaşadı. 
Survivor’un bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Acun Ilıcalı kazanan takımın her yarışmacısına son model araba hediye ediyor. Bu büyük ödül ile buluşan yarışmacılar ise gördükleri karşısında inanamıyorlar. Yarışmacılardan gelen tepkiler, Berna, “Ağlasam mı? Gülsem mi? Yarıştığım bütün şeylere isyan mı etsem bilmiyorum." dedi Sabriye Şengül ise gözleri yaşlı bir şekilde, "İlk arabam olacak. Heyecanlıyım biran önce oyuna başlamak istiyorum." diyerek duygularını dile getirdi.

 

survivor 2017 ödül oyunu son model araba acun ılıcalı acunmedya ünlüler gönüllüler