Survivor 13 Temmuz 2020 kim elendi? Finalistler belli oldu

TAKİP ET

TV 8 ekranlarında uzun bir maceranın sonu gelirken herkes 13 Temmuz 2020'de canlı olarak yayınlanan İstanbul finalinde hangi yarışmacının elendiğini merakla araştırıyor.

TV 8 ekranlarında uzun bir maceranın sonu gelirken herkes 13 Temmuz 2020'de canlı olarak yayınlanan İstanbul finalinde hangi yarışmacının elendiğini merakla araştırıyor. Aylardır zorlu ada şartlarında büyük ve çetin bir mücadele veren Survivor yarışmacıları artık son düzlüğe geldi ve şampiyonluk içn heyecan içinde beklemeye başladı. Survivor'ın İstanbul finalinde Cemal Can, Barış ve Yasin arasından hayallerine veda etmek zorunda kalan isim belli oldu.

İstanbul'da Muhteşem Final

Aylardır hem açlık hem de aile özlemi ile zorlu ada şartlarında kıyasıya bir mücadele veren yarışmacılar artık şampiyonluk için saatleri saymaya başladı. İstanbul'da 13 Temmuz 2020 Pazartesi akşamı yayınlanan muhteşem final bölümünde Survivor'ın şampiyon adayı olan 2 finalisti belli oldu

Hazırlanan Görüntüler Gülümsetti

İstanbuş'da canlı olarak yayınlanan ve Survivor'dan elenen yarışmacılar ile son 3'e kalan yarışmacıların ailesinin katıldığı final bölümünde gülümseten görüntülere yer verildi. Survivor'ın montaj ekibi yarışmacıların yaklaşık 5 buçuk aydır yaşadığı anlarla ilgili özel görüntüler hazırladı. Bu görüntülerden bazıları izleyenleri gülümsetti.


Survivor 2020'de Şampiyonluk Hayallerine Kim Veda Etti?

Survivor 13 Temmuz 2020 Pazartesi akşamı İstanbul'dan canlı olarak yayınlanan final bölümünde son 3'e kalan Cemal Can, Barış ve Yasin arasından şampiyonluk hayallerine veda eden isim Yasin Obuz oldu. Yasin'in elenmesiyle 1. finalist Barış, 2. finalist ise Cemal Can oldu. Büyük finale sadece saatler kalırken son 2'ye kalan Cemal Can ve Barış'ın heyecanı kameralara yansıdı.
 

survivor 2020 şampiyon