Suriyeli Hamile Kadını ve Çocuğunu Öldüren Katiller Yakalandı! Cinayetten İntikam Planı Çıktı

TAKİP ET

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Suriye uyruklu bir kadını yanındaki 10 aylık çocuğuyla kaçıran ve tecavüz ettikten hemen sonra çocuğun ve kadının başını taşla ezerek öldüren caniler yakalandı. Yaşanan vahşi cinayetin arkasından ise intikam planı çıktı.

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Suriye uyruklu bir kadını yanındaki 10 aylık çocuğuyla kaçıran ve tecavüz ettikten hemen sonra çocuğun ve kadının başını taşla ezerek öldüren caniler yakalandı. Yaşanan vahşi cinayetin arkasından ise intikam planı çıktı.

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde yanındaki 10 aylık çocuğu ile kaçırılan ve hamile olan Suriyeli kadın, ormanlık alanda tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek öldürülmüştü. Hamile kadını ve yanındaki 10 aylık çocuğunu öldüren zanlılarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Suriye uyruklu hamile Emani Errahman ve 10 aylık çocuğunu öldürerek ormanlık alana bırakıp kaçan zanlıların eşgalleri polis ekipleri tarafından belirlenerek arama çalışmalarına başlanmışı. Eşgalleri belirlenen ve gözaltına alınan B.K ve C.K’nın acımasızca öldürdüğü hamile kadının eşi ile aynı tavuk fabrikasında çalıştıkları tespit edildi.

ÖNCE TECAVÜZ ETTİLER DAHA SONRA DA BAŞINI TAŞLA EZEREK ÖLDÜRDÜLER

Gözaltına alınan zanlıların hamile kadının eşi ile aynı tavuk fabrikasında çalıştıkları ve birkaç gün önce mesai arkadaşları ile tartışma yaşadıkları öğrenildi. Şüpheli B.K ve C.K’nın mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırayı fırsat bilerek gece saatlerinde evinin kapısını levye ile açarak hamile karısını ve 10 aylık çocuğunu kaçırdıkları belirlendi.

Kaçırdıkları hamile kadına ormanlık alanda tecavüz ettikleri ve ardından başına taşla vurarak öldürdükleri öğrenilirken 10 aylık çocuğu da boğarak öldürdükleri öğrenildi.

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

Gözaltına alınan ve sorguya çekilen B.K ve C.K’nın işledikleri vahşi cinayeti itiraf ettikleri öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bilgisi verildi. Canilerin daha önce de tecavüz suçlarından sabıkalı oldukları ortaya çıktı.

KATLEDİLEN KADININ DOĞUMUNA BİR GÜN KALMIŞTI

Diğer yandan gelen bilgilere göre, 7 aylık hamile olduğu belirtilen kadının 9 aylık hamile olduğu ve doğumuna sadece bir gün kala bu vahşete kurban gittiği öğrenildi. Bu dehşet verici olay yaşanmasaydı Emani Arrahman isimli Suriye uyruklu kadın bugün doğum için hastanede olacaktı.

 

hamile suriyeli kadın sakarya kaynarca caniler yakalandı intikam planı vahşi cinayet