Suriye Savaşının Simgesi Olan Küçük Ümran'ın Son Hali Herkesi Sevindirdi!

TAKİP ET

Küçük Ümran Halep'te yaşanan bir hava saldırısının ardından enkaz altından yaralı olarak çıkarılmış ve gören herkesi üzüntüye boğmuştu. 5 yaşındaki minik Ümran'ı herkes ambulansta kanlar içinde otururken hatırlıyordu. Ümran'ın çıkan bu görüntüleri tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Suriye'de yaşanan savaşın en büyük örneği olan minik Ümran'ın uzun zaman sonra yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Küçük Ümran Halep’te yaşanan bir hava saldırısının ardından enkaz altından yaralı olarak çıkarılmış ve gören herkesi üzüntüye boğmuştu. 5 yaşındaki minik Ümran’ı herkes ambulansta kanlar içinde otururken hatırlıyordu. Ümran’ın çıkan bu görüntüleri tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Suriye’de yaşanan savaşın en büyük örneği olan minik Ümran’ın uzun zaman sonra yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Henüz sadece 5yaşında olan ve kendini büyük bir savaşın içinde bulan minik Ümran yapılan bir havan saldırısının ardından enkaz altında kalmış ve mucize eseri bu enkazın altından yaralı olarak kurtulmuştu. Ümran’ın ambulansın içinde kanlı yüzü ile etrafa korku dolu gözlerle baktığı görüntüleri tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Başında kanlarla korku içinde ambulansta oturan minik Ümran Suriye’de yaşanan acının büyük bir simgesi olmuştu.

SON GÖRÜNTÜSÜ YÜREK DAĞLAMIŞTI

5 yaşındaki küçük Ümran enkazdan yaralı halde çıkarılmış ve ambulansın içinde kanlı başı tozlu kıyafetleri ile oturur halde duruyordu. Suriyeli muhaliflerin fotoğraflayarak yayımladığı bu görüntüler herkesin yüreğini dağlamıştı. Ümran’ın korku içinde ambulansın içinde oturduğu anlarda ellerini kan içinde kalmış yüzüne götürdüğü ve o esnada ellerindeki kanı gördüğü anlar ve ellerine bulaşan kanı yine sessizce ve korku içinde ambulansın koltuğuna sildiği dakikalar herkesi gözyaşlarına boğmuştu. 

MİNİK ÜMRANDAN SEVİNDİREN GÖRÜNTÜ

Suriye’de yaşanan acıların en büyük simgesi haline gelen minik Ümran’ın yayımlanan son hali herkesi sevindirdi. Küçücük yüreği ile büyük bir savaşın simgesi haline gelmiş olan Ümran’ın ailesi ile birlikte sağlıklı olduğu ve bir Suriye kanalına konuk olarak katıldığı öğrenildi.

 

suriye ümran bebek savaşın simgesi ümran bebeğin son hali küçük ümran