Süper Lig'de Liderin Bileği Bükülmüyor

TAKİP ET

Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında lider Medipol Başakşehir, Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında lider Medipol Başakşehir, Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Çaykur Rizespor’u Manuel da Costa ve Riad Bajic’in golleriyle deviren Medipol Başakşehir, Karadeniz’den 3 puanla döndü. Ev sahibi ekibin tek golü ise Vedat Muriqi’den geldi.  

Süper Lig’in 12. haftası lider Medipol Başakşehir ile ligin son sırasında yer alan Çaykur Rizespor karşılaşmasına sahne oldu. her iki takımında kontrollü başladığı karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi gelmedi.

İkinci yarıda oyunda ağırlığını hissettiren lider Medipol Başakşehir, mücadelenin 52. dakikasında Manuel da Costa’nın golüyle 1 – 0 öne geçti. Mücadelenin 64. dakikası oynanırken Riad Bajic’in golüyle farkı ikiye çıkaran Medipol Başakşehir, rahat bir nefes aldı. Karşılaşmanın 79. dakikasında Vedat Muriqi ile farkı bire indiren ev sahibi ekip Çaykur Rizespor, mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol bulamayınca mücadele Medipol Başakşehir’in 2 – 1 üstünlüğü ile sona erdi.  

Lider Medipol Başakşehir, bu galibiyetle puanını 27’ye çıkartırken, Çaykur Rizespor ise 8 puanla ligin son sırasında yer aldı.