Süper Lig Yeni Sezon Fikstürü Çekildi, Derbi Tarihleri Belli Oldu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu fikstür çekimi Yapıldı. Yapılan fikstür çekiminin ardından yeni sezonda derbi haftaları da belli oldu. Yeni sezon 10,11,12,13 Ağustos'ta oynanacak maçlarla başlayacak ve 26 Mayıs 2019 da oynanacak maçlarla sona erecek. yeni sezona ürk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in adı verildi. Ayrıca yapılan fikstür çekimine göre sezonun ilk haftasında Galatasaray ve Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ve Fenerbahçe ise İstanbul'da oynayacak. Son şampiyon Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olurken Fenerbahçe ise evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu fikstür çekimi Yapıldı. Yapılan fikstür çekiminin ardından yeni sezonda derbi haftaları da belli oldu. Yeni sezon 10,11,12,13 Ağustos’ta oynanacak maçlarla başlayacak ve 26 Mayıs 2019 da oynanacak maçlarla sona erecek.  yeni sezona ürk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in adı verildi. Ayrıca yapılan fikstür çekimine göre sezonun ilk haftasında Galatasaray ve Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ve Fenerbahçe ise İstanbul'da oynayacak. Son şampiyon Galatasaray deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olurken Fenerbahçe ise evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

Süper Lig'de yeni sezon heyecanlı sadece sayılı günler kaldı. Yeni sezonda Süper Lige Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in adı verilecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan kura çekimi ile birlikte yeni sezonun derbi tarihleri de belli oldu. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray süper ligin ilk haftasında yıllar sonra Süper Lig'e dönen Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

DERBİ HAFTALARI
Süper Lig yeni sezonda derbi haftaları da şu şekilde oldu;
4. Hafta: Trabzonspor-Galatasaray
6. Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş
11. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe
13. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe
14. Hafta: Beşiktaş-Galatasaray
16. Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor