Süper Lig, Galatasaray – Ankaragücü Maçı İle Açılıyor! İşte Galatasaray'ın Maç Kadrosu

TAKİP ET

Süper Lig'in açılış karşılaşması Ankaragücü – Galatasaray arasında bugün Ankara'da oynanacak mücadele ile başlayacak.

Süper Lig’in açılış karşılaşması Ankaragücü – Galatasaray arasında bugün Ankara’da oynanacak mücadele ile başlayacak. Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray’ın, Ankaragücü karşılaşmasındaki maç kadrosu ise belli oldu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü karşısına çıkacak. 6 yıllık uzun bir aranın ardından Süper Lig’e geri dönen Ankaragücü ise son şampiyon Galatasaray karşısında iyi bir skor elde ederek Süper Lig’e moralli başlamak istiyor.

beİn Sports’un naklen yayınlacağı karşılaşma TSİ saati ile 21.45’te başlayacak. Ankara’da oynanacak olan Süper Lig’in açılış karşılaşmasında Ümit Öztürk düdük çalacak. Galatasaray, Ankaragücü ile Ankara’daki 48. randevusuna ile çıkacak;

“Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Henry Onyekuru, Lionel Carole, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Doğan Can Davas, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.”  

İki takım, Süper Lig tarihinde daha önce 94 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, bu karşılaşmaların 59’unda rakibine üstünlük sağlarken, 17 karşılaşmada da mağlup oldu. 18 karşılaşmada ise iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı. Rakibine 193 gol atan Galatasaray, kalesinde de 81 gol gördü. İki ezeli rakip, bugü 95. kez kozlarını paylaşacak.

           

Galatasaray Ankaragücü beİN Sports Ankara