Sunucunun Yüz İfadesine Dikkat! 33 Kişinin Can Verdiği Madımak Katliamıyla İlgili Temel Karamollaoğlu'ndan Şok Sözler

TAKİP ET

Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, katıldığı TV programının canlı yayınında Madımak Oteli'nde 33 kişinin can verdiği olaylarla ilgili skandal açıklamalara imza attı. Karamollaoğlu, 'Ben katliam olarak görmüyorum. Pencereleri açmadıkları için insanlar öldü' dedi.

Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, katıldığı TV programının canlı yayınında Madımak Oteli’nde 33 kişinin can verdiği olaylarla ilgili skandal açıklamalara imza attı. Karamollaoğlu, ‘Ben katliam olarak görmüyorum. Pencereleri açmadıkları için insanlar öldü’ dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı ve 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Temel Karamollaoğlu, seçim öncesi TV programlarına konuk olmaya devam ediyor. Son olarak Artı TV’nin canlı yayın konuğu olan Karamollaoğlu, burada gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Bu açıklamalarda en dikkat çeken ve şaşırtan 1933 yılında Sivas’ta yer alan Madımak Oteli’nde yanarak can veren 33 kişi hakkında yapılan yorumlar oldu.

‘BEN KATLİAM OLARAK GÖRMÜYORUM’

2 Temmuz 1933 yılında Sivas’ta yer alan Madımak Oteli’nde tam 33 kişi yanarak can vermişti. Tarihe acı bir katliam olarak kazınan bu tarihle ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Ben katliam olarak vasıflandırmadım. Bu üzücü bir hadisedir. Bu, hakikaten çok acı olarak tarif edilir. İçerideki pencereyi açmadıkları için insanlar ölmüştür.’ dedi.

SUNUCUNUN YÜZ İFADESİNE DİKKAT

Temel Karamollaoğlu’nun canlı yayında yaptığı Madımak açıklamaları sonrasında program sunucusunun yüz ifadesi ekrana damga vurdu. 

O DÖNEMDE OLAYLARIN SORUMLUSU OLARAK GÖSTERİLMİŞTİ

1933 yılında Sivas Belediye Başkanlığı yapan Temel Karamollaoğlu, Madımak olaylarında göstericileri kışkırtmakla suçlanmış ve olayların sorumlusu olarak gösterilmişti.

Temel Karamollaoğlu Sivas Madımak Sivas katliamı Canlı yayın Artı TV Sunucu Açıklama