Sultan'ın Ölümü Şüpheli Çıktı

TAKİP ET

Tekirdağ'da oturduğu evin beşinci katından düşerek ölen Sultan Eroğlu hakkında açılan soruşturma sonrasında ölümünün şüpheli olduğu belirtildi.

Tekirdağ'da oturduğu evin beşinci katından düşerek ölen Sultan Eroğlu hakkında açılan soruşturma sonrasında ölümünün şüpheli olduğu belirtildi. 

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bulunan bir apartmanın beşinci katında oturan Sultan Eroğlu geçtiğimiz günlerde belirlenemeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü. Durumunun intihar olduğu düşünülmüştü ancak polis tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı açıklandı. Soruşturma sonrasında ölümün ardından şüpheli birtakım işaretler gündeme gelmeye başladı. 

Beşinci kattan düşen talihsiz kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumuna gönderilen cesedin üzerinde otopsi yapılması bekleniyor. Konu hakkında polisin araştırmalarının devam ettiği öğrenildi. 

İMAM NİKAHLI EŞ ŞÜPHELİ KONUMDA!

Cumhuriyet savcısı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında talihsiz kadının öldüğü dairede polis ekiplerinin araştırma yürüttüğü öğrenildi. Daire içerisinde detaylı bir arama çalışması da yapıldı. Soruşturma devam ederken şüpheli açıklamaları ve tavırları ile dikkat çeken imam nikahlı eşin gözaltına alındığı öğrenildi. Talihsiz kadının intihar etmek adına herhangi bir sorunu olmadığı yakınları tarafından dile getirildi. O gün evde dini nikahlı bir şekilde yaşadığı eşinin bulunduğu öğrenildi. Konu hakkında soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. Bunun üzerine şüpheli eşin gözaltına alındığı ve sorgulamasının devam ettiği belirtildi. 

sultan eroğlu şüpheli ölüm intihar imam nikahlı eş