Sultangazi'de Tacize Uğrayan Kadın O Sapığı Kameraya Aldı

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de genç bir kadının kendisini takip ederek cinsel organını gösteren sapığı cep telefonu kamerasıyla kaydederek şikayetçi oldu.

İstanbul Sultangazi'de dün sabah saat 08.00 Sularında Yunusemre Mahallesi'nde meydana gelen olayda, özel bir diş kliniğinde çalışan 23 yaşındaki genç kadın, Işe gitmek üzere evden çıktı. Yolda yürüdüğü sırada bir kişinin kendisine cinsel organını gösterdiğini fark eden kadın hızlı adımlarla yürümeye başladı.

TAKİP ETMEYE DEVAM ETTİ

Cinsel organını gösteren şahıs genç kadını takip etmeye devam ederken çantasından cep telefonu çıkaran kadın bir yandan hızlı adımlarla yürüdü bir yandan da kendisini taciz eden kişiyi görüntüledi. Başından geçen olayın şokunu atlatan kadın soluğu poliste aldı. Tacizciden şikayetçi olan kadın,
"Sabah saatlerinde işime giderken yolda yürürken cinsel organını çıkarmış bir adamla karşılaştım. Ben hızlandıkça arkamdan geldi. Bağıramadım. Etrafıma baktım hiçbir insan yoktu. Küçük bir çocuk vardı sadece etrafta. Bağırsam, 'ya üzerime saldırırsa, bıçağı varsa' diye düşündüm. Video çekmeye karar verdim. Sonrası yapılır diye düşündüm. Videoya çektim, fotoğraflarını çektim. Şimdi de karakola gelip şikayette bulundum. O an yaşadığım korku devam ediyor. Korkuyorum şu anda" dedi. 

 

son dakika istanbul sultangazi sapık son dakika haberi