Sultangazi'de Ortalık Karıştı! Cenazede Büyük Gerginlik Yaşandı!

TAKİP ET

Sultangazi'de birkaç zamandır Afgan ve Suriye uyruklu kişilerle Sultangazi mahalle sakinleri arasında süregelen olaylar bugün cenaze de de gerginlikler yaşandı. işte mahalleli ile Afgan ve Suriye uyruklu kişiler arasında yaşanan büyük gerginliğin detayları.

Sultangazi’de birkaç zamandır Afgan ve Suriye uyruklu kişilerle Sultangazi mahalle sakinleri arasında süregelen olaylar bugün cenaze de de gerginlikler yaşandı. işte mahalleli ile Afgan ve Suriye uyruklu kişiler arasında yaşanan büyük gerginliğin detayları.

İstanbul’un Sultangazi İlçesinde mahalle sakinleri ve yabancı uyruklu kişiler arasında çıkan bir kavgada bıçaklanarak öldürülen Ramazan Şahin bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ramazan Şahin’in cenaze namazı Akşemsettin Camisinde öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ancak cenaze namazı hazırlıkları sürerken mahallede büyük gerginlik yaşandı. Çevik Kuvvet polisi TOMA ve Zırhlı araçlarla cenazede büyük önlem aldı. Mahalle sakinlerinin bir grubu sokakta yürüyen ve biri Afganistanlı olduğu öğrenilen 2 kişiye sopalarla saldırdı. Polis hemen olaya müdahale ederek saldırıya uğrayan kişileri olay yerinden uzaklaştırdı. Kalabalık gruptan bazıları da basın mensuplarına tepki gösterdi. 

Tüm esnafın kepenk kapattığı mahallede cenaze dolayısıyla kalabalık çoğaldı ve Ordu Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

 OLAY SONRASINDA 5 KİŞİNİN SINIR DIŞI EDİLECEĞİ HABERİ ALINDI

Alınan habere göre yabancı uyruklu 22 yaşındaki S.M’nin yaşanan olayın zanlısı olarak gözaltında tutulduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişinin vize ve oturum süreleri bittiği için sınır dışı edileceği bilgisi alındı. Mahallede polisin halen önlem amaçlı beklediği bilgileri alındı. 

 

istanbul sultangazi olay afgan ve suriye uyruklu kişilerle kavga cenaze cenazede kavga büyük gerginlik