Süleyman Soylu'nun Oğlu Dünya Evine Girdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Nikah Cüzdanını Elleriyle Verdi

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent hayatını Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder'in kızı Saadet Nur ile birleştirdi. Nikah töreninde şahitler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'da yer aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent hayatını Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder’in kızı Saadet Nur ile birleştirdi. Nikah töreninde şahitler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’da yer aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent ve Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder’in kızı Saadet Nur’un nikah töreni gerçekleşti. Nikahta şahitler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’da yer aldı.

ERDOĞAN VE YILDIRIM NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Engin Levent ve Saadet Nur’un nikah törenlerinde Devletin Zirvesinden birçok isim davetli koltuğunda yerini aldı. Nikah töreninde şahit koltuğunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım yer aldı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere eşleri Emine Erdoğan ve Semiha Yıldırım’da yer aldı.

DEVLET PROTOKOLÜNDEN ÇOK SAYIDA İSİM YER ALDI

İçişleri Başkanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent ve Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder’in kızı Saadet Nur’un Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşen nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Çiftin nikahında devlet protokolünden çok sayıda isim de yer aldı. Mevlüt Uysal’ın nikahını kıydığı çiftin evlilik cüzdanını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan kendi eliyle vererek çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Nikah töreninin ardından genç çift, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Semiha Yıldırım, Süleyman Soylu, Ahmet Minder ve diğer devlet protokolünden olan isimler de olmak üzere toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oğlu nikah töreni Erdoğan şahit nikah cüzdanı Binali Yıldırım