Süleyman Soylu Kürsüden Duyurdu! İşte Siyaseti Bırakacağı Tarih...

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eline aldığı çok sayıda dosyayla meclis kürsüsüne çıktı ve CHP'nin, 'Erdoğan'dan sonra Soylu başa geçecek' iddialarına yanıt verdi. Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaseti bıraktığı gün kendisinin de siyaset kapılarını kapatacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eline aldığı çok sayıda dosyayla meclis kürsüsüne çıktı ve CHP’nin, ‘Erdoğan’dan sonra Soylu başa geçecek’ iddialarına yanıt verdi. Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti bıraktığı gün kendisinin de siyaset kapılarını kapatacağını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirilen Meclis Genel Kurulunda İçişleri Bakanlığının bütçesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının ardından eline aldığı 9 adet dosyayla kürsüye çıkan Soylu, CHP’den gelen iddialara yanıt verdi. Dosyalardan çıkarttığı birçok dövizler ana muhalefet partisine cevap veren Soylu’ya CHP koltuklarından sık sık tepki geldiği görüldü.  İçişleri Bakanı Soylu’nun açıklamalarının son bulmasının ardından yere dökülen dövizleri AK Partili milletvekillerinin toplaması da dikkatlerden kaçmadı.

‘SİYASETİ O ZAMAN BIRAKACAĞIM’

Kürsüde yaptığı açıklamalarda CHP’den gelen iddialara yanıt veren Soylu, ‘Eroğan’dan sonraki Genel Bakan Soylu olacaktı’ açıklamalarına da en sert şekilde cevap verdi. Bir dünya lideri ile siyaset yapıyorum diyen Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti bıraktığı gün kendisinin de siyasete kapılarını kapatacağını söyledi.

‘İSTİFA ETMEYEN NAMERTTİR’

Soylu’ya açıklamaları esnasında zaman zaman CHP’li milletvekillerinden tepki geldiği görüldü. CHP’den gelen bir diğer iddia olan ByLock kullanımı ile ilgili de açıklama yapan Soylu, ‘AK Parti’de bir tane ByLock kullanan milletvekili olduğunu ispat etsinler istifa etmeyen namerttir’ şeklinde ifadelerde bulundu.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Süleyman Soylu siyaseti mi bırakıyor Soylunun siyaseti bırakacağı tarih CHP