Süleyman Soylu İstifa Mı Ediyor? Veda Gibi Açıklama: "Hakkınızı Helal Edin!"

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son olarak yaptığı açıklamada 'Buradan gideriz belki bir daha gelişimiz olmaz. Hakkınızı helal edin' ifadelerinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son olarak yaptığı açıklamada ‘Buradan gideriz belki bir daha gelişimiz olmaz. Hakkınızı helal edin’ ifadelerinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu sabah saatlerinde TÜGVA’da toplantıya katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Oldukça önemli açıklamalarda bulunan Soylu, Afrin’de verilen mücadeleye değinerek ‘Öyle bir dönemden geçiyoruz ki torunlarınıza anlatacağınız onur hikayeleriniz olacak’ dedi. 

‘CİVAN GİBİ DELİKANLI’

Dün Afrin’e giden Jandarma Özel Harekatçılar, Polis Özel Harekatçılar, Güvenlik Korucuları hakkında açıklama yapan Soylu, ‘3 bin 300 civan gibi delikanlı’ diye başladığı konuşmada, gönüllü olarak oraya katıldıklarını söyledi. Hepsiyle tek tek helalleştiklerini söyleyen Soylu, ‘Biz hangi yolda yürüdüğümüzü biliyoruz. Hangi noktada gittiğimizi biliyoruz ve hangi adımı attığımızı biliyoruz’ dedi.

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

Konuşmasına devam eden Süleyman Soylu, konuşmasının sonuna geldiğinde ise ‘Beni hatırlayacağınız zaman bu dergaha eğri odun yanlış odun taşımaz diye hatırlayın’ dedi. Biz ahlaklı adamlarız diyen Süleyman Soylu, ‘Buradan gideriz belki bir daha gelişimiz olmaz’ diyerek ‘Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa da geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin’ dedi. Trabzon’da yaptığı konuşmanın sonunda, ‘Trabzon bana hayatımın en önemli ve şerefli görevini verdi’ diyerek Trabzon en çok özlediğim yerdir dedi. Son olarak helallik isteyen Soylu, konuşmasına son vererek Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu açılışına katıldı. 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstifa mı ediyor Trabzon Açıklama