Sulama kanalına düşen Suriyeli genç kızın cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir ilçesi Bahar Caddesi'nde, oyun oynarken yaşanan üzücü bir olay sonucunda 15 yaşındaki Suriyeli genç kız Yaprak Sabuha Ebu Halip, hayatını kaybetti. Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalının kenarında oynarken dengesini kaybeden genç kız, suya düşerek akıntıya kapıldı.

Olay, dün saat 11.30 sularında meydana geldi. Yaprak Sabuha Ebu Halip, Bahar Caddesi'ndeki sulama kanalının yanında oyun oynarken dengesini kaybederek sulama kanalına düştü. Suya düştüğü esnada çevrede bulunanlar durumu hemen polise bildirdi. Ancak suyun akıntısı nedeniyle genç kız bir süre sonra gözden kayboldu.

Olay yerine sevk edilen Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polis ekipleri hemen arama çalışmalarına başladı. Yaprak Sabuha Ebu Halip'in suya düştüğü noktanın yaklaşık 400 metre uzağında, akıntının etkisiyle sürüklenmiş olarak cansız bedeni bulundu. Genç kızın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaprak Sabuha Ebu Halip'in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu trajik olay, genç yaşta kaybedilen bir hayatın acısını yürekleri dağlayan bir şekilde hatırlatıyor.

Adana boğulma vakası ölüm haberi