Suikast Timindeydi ve Korkunç Kazada Şüpheli Bir Şekilde Can Verdi!

TAKİP ET

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda ortadan kaldırılan Cemal Kaşıkçı'yı infaz ettiği iddia edilen timde yer alan Meşal Saad El Bostabi şüpheli bir trafik kazasında can verdi.

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda ortadan kaldırılan Cemal Kaşıkçı'yı infaz ettiği iddia edilen timde yer alan Meşal Saad El Bostabi şüpheli bir trafik kazasında can verdi. 

Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna evlilik işlemleri için giren ve bir daha binadan çıkışı olmayan ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybı tüm dünyayı harekete geçirdi. Bu süreçte ünlü gazetecinin bildiklerinden dolayı ya da kral karşıtı söylemlerinden dolayı vahşi şekilde katledildiği ve durumun ört bas edilmeye çalışıldığı iddia edildi.

Olayın İstanbul'da bulunan başkonsoloslukta meydana gelmesi sebebiyle konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine inceleme devam ederken her gün yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. 

İNFAZ TİMİNİN BAŞINDAYDI ANCAK ŞÜPHELİ BİR ŞEKİLDE ÖLDÜ

Ünlü gazetecinin kaybının ardından aynı gün iki özel uçakla gelen Suudi yetkililerin başkonsolosluğa girmeleri ve birkaç saat sonra ellerinde bavullarla dışarı çıkması ünlü gazetecinin öldürülerek bavullarla dışarı çıkarıldı iddialarını güçlendiriyor. Son olarak gelen ekibin infaz timi olduğu ve bu timde kraliyet ailesinin bir dönem pilotluğunu da yapan Meşal Saad El Bostani'de olduğu öğrenilmişti. Ülkesine döndükten sonra bugün gelen son haberlere göre Riyad'da geçirdiği şüpheli bir trafik kazasının ardından öldüğü öğrenildi. Akıllara ise konuşmaması için kaza süsü verilmiş bir suikast olabileceği belirtildi. Konu hakkında soruşturma devam ederken Cemal Kaşıkçı hakkında henüz bir ize rastlanmadığı özellikle belirtildi. 

cemal kaşıkçı meşal saaf el bostabi trafik kazası suikast timi