Sözün Bittiği Yer! Öğrencisiyle Arabada Çırılçıplak Basılan Öğretmen Pes Dedirtti

TAKİP ET

Amerika'da güpegündüz bir arabanın içinde öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken basılan öğretmen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Amerika’da güpegündüz bir arabanın içinde öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken basılan öğretmen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Amerika’nın Güney Carolina eyaletinde meydana geldi. Gündüz vakti öğrencisiyle çırılçıplak bir araba içinde basılan öğretmen gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

ÇIRILÇIPLAK BASILDILAR

Alınan bilgilere göre, gündüz vakti yol kenarına park edilmiş bir araba gören Amerikan polisleri araçtan şüphelenerek içini kontrol etmek istedi. Ğolislerin aracın içine bakmasıyla rezalet ortaya çıktı. Arabanın içinden çıplak bir şekilde çıkan çiftin cinsel ilişkiye girdiği belirlendi. Kimlik tespiti yapan polis ekipleri arabadaki kişinin 16 yaşında ve öğrenci olduğunu cinsel ilişkiye girdiği şahsında 27 yaşındaki Biyoloji öğretmeni Elizabeth Heaton olduğunu tespit etti. Öğretmen polis tarafından gözaltına alındı.

BAŞKA ÖĞRENCİLERİYLE DE İLİŞKİYE GİRMİŞ

Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan ve tutuklanan 27 yaşındaki öğretmenin yapılan incelemeler sonucunda polise yanlık bir kimlik verdiği tespit edildi. Ayrıca öğretmen hakkıdna yapılan araştırmalar sonucunda daha önce 17 yaşındaki bir öğrencisiyle de cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Bununla da kalmayan genç öğretmenin daha önce görev yaptığı ve kovulduğu lisede yaşları 18 olan iki öğrencisi ile de cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Öğretmenin hem öğrencileri ile cinsel ilişkiye  girmesi ve polise yanlış kimlik verme suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Amerika Öğretmen Öğrenci Araba Cinsel ilişki