Söz 47. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı Mı? Söz 47. Bölüm İlk Sahne Burada!

TAKİP ET

Star TV'nin Izlenme rekorları kıran dizisi söz 46 son bölüm ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Söz 46 bölümü 14 Mayıs akşamı Star TV'de izleyenleri ile buluştu. Dizinin hayranları ise şimdiden Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Söz 47 bölüm ilk sahne yayınlandı mı, Söz 47 bölüm ön izleme ne zaman yayınlanacak gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Peki, Söz 47. bölümde neler yaşanacak, Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin Izlenme rekorları kıran dizisi söz 46 son bölüm ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi.  Söz 46 bölümü 14 Mayıs akşamı Star TV'de izleyenleri ile buluştu.  Dizinin hayranları ise şimdiden Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı,  Söz 47 bölüm ilk sahne yayınlandı mı,  Söz 47 bölüm ön izleme ne zaman yayınlanacak gibi soruların yanıtını aramaya başladı.  Peki, Söz 47. bölümde neler yaşanacak,  Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi söz 46 bölüm yine izlenme rekorları kırdı.  Nefes kesen son bölümde Yavuz babasının isteklerini yerine getirmek için harekete geçti.  Bu sırada operasyonda olan Avcı eylem ve ateşin hayatının tehlikeye girmesi üzerine Yavuz ve timi hemen harekete geçti ve arkadaşlarını tehlikeli durumdan kurtarmak için bölgeye ulaştı.  Söz 46. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitlerken,  dizinin hayranları son bölümün hemen ardından Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı.  Dizinin sıkı takipçileri tarafından merak edilen söz dizisi 47 bölüm ön izlemesi herkes tarafından merak ediliyor. 

SÖZ 46. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Söz 46 bölümde Avcı'nın Bulunduğu binanın roketle annesi ile herkes büyük bir korku yaşadı.  O anları saniye saniye izleyen Tim hemen harekete geçti ve Avcı,  eylem ve ateşin bulunduğu bölgeye gitti.  Fakat onların bölgeye gitmesi ile dermanın asıl amacı da devreye girdi.  Derman Aslında burada bütün timi Ateş altına almak istiyordu ve başardı.  Peki, TİM kaldığı bu ateş çemberinin içinden kurtulabilecek mi?

SÖZ 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Merakla beklenen söz 47. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.  Söz Yeni bölüm ilk sahne yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.

Söz 47. Bölüm Ön İzleme Söz 47. Bölüm İlk Sahne Star TV Söz 47 bölüm Söz 47. bölüm fragmanı Söz 46 son bölüm söz 46. bölüm söz 46 bölüm