Soyumuzu Sopumuzu Araştırıyoruz! İşte E-Devlet Soyağacından Çıkan Bu İsimler Sosyal Medyayı Yıktı Geçti

TAKİP ET

Türkiye site güncel olmaya başladığı ilk andan itibaren e-devlet soy ağacı sorgulaması yapıyor. Sistem güncelleştikten kısa bir süre sonra yoğunluk nedeniyle kullanım dışı kalırken kısa bir aradan sonra yeniden hizmete açılmıştı. E-devlet'ten alt-üst soyağacı sorgulaması yapan vatandaşların karşılarına çıkan ilginç isimler herkesi gülümsetti.

Türkiye site güncel olmaya başladığı ilk andan itibaren e-devlet soy ağacı sorgulaması yapıyor. Sistem güncelleştikten kısa bir süre sonra yoğunluk nedeniyle kullanım dışı kalırken kısa bir aradan sonra yeniden hizmete açılmıştı. E-devlet’ten alt-üst soyağacı sorgulaması yapan vatandaşların karşılarına çıkan ilginç isimler herkesi gülümsetti.

Türkiye’de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü tarafından e-devlet’te işleme koyulan alt-üst soyağacı sorgulama sistemi işleme koyulduğu ilk günden itibaren büyük bir ilgi gördü. Tüm Türkiye soyağacını araştırmak isterken sitede yaşanan yoğunluk nedeniyle kısa süre bir problem yaşandı ve sistem kullanılamaz hale geldi. Yapılan son güncellemeler sonrasında yeniden işleme koyulan alt-üst soyağacı sorgulama sisteminde soylarını araştıran birçok

‘POLO’YU 150 YIL ÖNCE BİZ KULLANMIŞIZ’

E-devlet’ten alt-üst soyağacını araştıran bir kişi karşısına çıkan isimler sonrasında bu isimleri sosyal medya hesabından paylaşarak mizahi bir yaklaşımda bulundu. 

‘HACIŞAKİR’

Alt-üst soyağacı bilgilerine bakan bir vatandaş ise karşısına çıkan ‘Hacıiakir’ ismine oldukça güldüren bir yaklaşımla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İNANMAK İSTEMEYENLER DE VAR

E-devlet’ten soyağacı sorgulamasına bakan başka bir vatandaş ise karşısına çıkan ‘Punpul’ ve ‘Papo’ isimlerini kabullenmek istememiş. Sosyal medyada duygularını ifade eden kullanıcı sayfayı tekrar tekrar yenilediğini ve değişir mi diye beklediğini söylemiş. 

‘BUNU NEDEN YAPTINIZ?’

Yine başka bir kullanıcı e-devlet alt-üst soyağacı sorgulamasında karşısına çıkan ‘Ördek’ ismine isyan ederek ‘Bunu neden yaptınız’ ifadelerini sosyal medyadan paylaştı. 

 

Türkiye E-devlet Soyağacı Twitter Soy ağacı nasıl sorgulanır Soy ağacı nedir