Söylemezsem Olmaz neden yok? Söylemezsem Olmaz Saat kaçta başlıyor?

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programının her zaman yayınlandığı saatte ekranlarda olmaması pek çok soruyu beraberinde getirdi.

Beyaz TV ekranlarında Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’nin sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programının her zaman yayınlandığı saatte ekranlarda olmaması pek çok soruyu beraberinde getirdi. Hafta içi her gün yayınlanan ancak bu sabah ekrana gelmeyen programla ilgili sorular art arda geldi. Peki, Söylemezsem Olmaz neden yok? Söylemezsem Olmaz saat kaçta başlıyor? Yayın saati mi değişti? İşte tüm detaylar…

Söylemezsem Olmaz’ın Yayın Saati Değişti

Hafta içi her gün saat 09.00’da izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz’ın yayın saatinin değiştiği açıklandı. Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali’nin sunumuyla canlı olarak ekrana gelen programın bugünden itibaren hafta içi her gün saat 13.15’te izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.


Seren Serengil’den Açıklama

Program yorumcularından Seren Serengil’in merak edilen konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptığı ve programla ilgili yapılan değişikliği duyurduğu görülü. Serengil, izleyicinin de istekleri doğrultusunda Söylemezsem Olmaz’ın bugünden itibaren saat 13.15’te yayınlanacağını belirtirken ‘Hem daha fazla birlikte olacağız hem de size sürprizim var’ dedi.

Seren Serengil Kimdir?

6 Nisan 1976 yılında dünyaya gelen Serengil, ünlü sinema sanatçısı Öztürk Serengil ile Nevin Teoman’ın kızıdır. Henüz 4 yaşındayken anne ve babası ayrılan Serengil, çocukluk yıllarını Nişantaşı’nda annesinin yanında geçirmiştir. 8 yıl bale eğitimi alan ve İstanbul Yıldız Koleji’nin ardından Londra’da eğitim aldı. Buradaki eğitiminin ardından İsviçre’nin Möntrö kentinde Business’da okudu. 16 yaşında sahne hayatına atılan Seren Serengil, 4 yıl boyunca Türkiye’nin en genç assolisti olarak sahnede yer aldı. 1990 yılında Başka Olur Ağaların Düğünü isimli TRT dizisinde geniş kitlelere ulaştı. Televizyonda 3 yıl boyunca evlilik programı sunan Serengil, ünlü şarkıcı Emrah’la sahnede ve dizlerde ikili çalışmalarıyla da büyük beğeni topladı. İlk albümünde yer alan Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor şarkısıyla zirveye çıktı. Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor, Sen Şansını Kaybettin, Mümkün Değil, Sürünüyorum gibi sevilen şarkıları seslendiren Serengil, kendi hayat hikayesini  ‘Nefret’ adlı kitabında anlattı.

 

söylemezsem olmaz beyaz tv seren serengil saat