Sosyal Medyayı Birbirine Katan Youtuber Hakkında Şok Ceza!

TAKİP ET

Sosyal medya üzerinden çektiği kötü örnek teşkil edebilecek videoları ile ünlü olan Gagabulut son videosunda çocuklaar arasında cinsel istismar suçu işlediği gerekçesi ile tutuklanmıştı. O Youtuber hakkında istenen ceza belli oldu.

Sosyal medyada yaptıkları ile tepkilere sebep olan, para yapmak için sosyal medya üzerinden sınır tanımayan Gagabulut lakaplı Bulut Altuğ son yayınladığı videosu ile büyük tartışmalara sebep olmuştu. Ekim ayında son yayınladığı videosu sebebiyle tutuklanan ve o günden bu yana tutuklu bulunan ünlü Youtuber'ın yargılama süreci devam ediyor. 

Ünlü Youtuber Alsancak Kordon'da sosyal medya üzerinden yaptığı çekimlerde 15 yaşın altında bulunan iki erkek çocuğun öpüşmesini istemiş bunun karşılığında çocuklara para vermişti. Bu anları kameralara çeken Gagabulut sosyal medya üzerinden tepkilere neden oldu. Hesabından yaptığı paylaşımlarda para kazanmak için cinsel istismara sık sık yer veren Youtuber hakkında pek çok kişi tarafından suç duyurusunun yapıldığı açıklandı. 

ÇOCUKLARI KULLANARAK ÜZERLERİNDEN PARA KAZANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı gelen şikayetler üzerine harekete geçti. Mağdur olan görüntülerdeki çocukların aileleri ise çocuklarının görüntü internete düştükten sonra çok üzgün olduklarını bu yüzden durumu aileleri ile paylaştıklarını anlattılar. Durumu paylaşmalarının ardından çocukları kullanan sosyal medya fenomeninden aileleri şikayetçi oldular. 

Savcılık tarafından toplam 18 dakika olan görüntü baştan sona incelendi. Ardından çocuklar arasında cinsel istismar suçunun işlendiği tespit edildi. Bunun üzerine hem Gagabulut hem de kameramanlığını yapan Fatih Bilgehan B. hakkında işlem başlatıldı. 2 aydır tutuklu bulunan Gagabulut hakkında savcılık tarafından istenen cezanın 6 ay ile 15 yıl arasında olduğu açıklandı. 

sosyal medya gaga bulut ceza