Sosyal Medyada Tanıştı Hayatının En Büyük Şokunu Yaşadı

TAKİP ET

Sivas'ta sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı bir şahıs ile buluşan genç kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Sivas'ta sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı bir şahıs ile buluşan genç kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Sivas'ta sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı bir genç ile buluşmak isteyen genç kadın hayatının şokunu yaşadı. Buluşmanın ardından genç kadını arabaya davet eden şahıs pek güven vermeyince genç kadın arabaya binmek istemedi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Sinirlenen adam genç kadını kolundan tutarak arabayla birlikte metrelerce sürükledi. Ardından durumu gören vatandaşlar zaman kaybetmeden olaya müdahale ettiler. 

Öğlen saatlerinde Sivas Mevlana Mahallesinde meydana gelen olay sonrasında bir süredir genç bir kadının bir erkekle sosyal medya üzerinden konuştuğu öğrenildi. Bir süredir konuştukları için sonunda yüz yüze ilk defa buluşmak istediler. Bunun üzerine buluşma noktasına gelen ikili bir süre burada sohbet ettiler. 

ARABAYA BİNMEK İSTEMEYİNCE KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Ardından araca binen genç erkek kadının da araca binmesini istediği için ısrar etti. Ancak ısrarlar karşısında arabaya binmek istemeyen genç kadın arasında kavga çıktı. Bunun üzerine sinirlenen genç kadının kolunu tutarken arabayı çalıştırdı ve arabayı sürdü. Bunun ardından bir süre kadın direnmesine rağmen 500 metre kadar otomobil ile sürüklendi. Vatandaşlar ise durumu anlayınca müdahalede bulundular. Aracın önünü kesip polis çağırdılar. Arkasından araçta iki zanlı olduğu öğrenildi. Polis merkezine götürülürken konu hakkında inceleme başlatıldı.

sosyal medya tanışma saldırı