Sosyal Medyada Tanışıp Eve Çağırdıkları Kişilere Şantaj Yapan 2 Kişi Tutuklandı

TAKİP ET

Mersin'de sosyal medya üzerinden iletişim kurdukları kişilere fuhuş yapmak bahanesiyle eve çağıran ve görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir kadın iki kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. Kadın şüpheli adliyeye sevk edildiği sırada eliyle yüzünü kapatarak gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre polis ekiplerine başvuran bir kişi sosyal medya üzerinden Tanıştık bir kadınla ilişkiye girdiği sırada görüntülerinin kaydedildiğini ve bu kayıtların kendisine çanta unsuru olarak kullanılarak bir gün süreyle elleri ve ayakları bağlı tutulduktan sonra 25 bin 267 lira parasının zorla alındığını iddia etti.
Ayrıca Y.B. adlı bir Kadın da kendisine zorla fuhuş yaptırıldığı iddia ederek şüphelilerden şikayetçi oldu. Ahlak Büro Amirliği ekipleri şikayet üzerine harekete geçerek merkez Yenişehir ilçesinde bir eve düzenledikleri operasyonda Ç.B. ve E.B. adlı şüphelileri gözaltına alındı.
Evde Arama yapan polis ekipleri 23 adet dijital materyal 2 cep telefonu çok sayıda Kamera kaseti 1 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Şüpheliler emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildikleri mahkemede tutuklanırken şüpheli eliyle yüzünü kapatarak uzun süre gözyaşı döktü. 

son dakika mersin fuhuş şantaj