Sosyal Medyada Olay Oldu! Sevgilisinin Boynuna Tasma Takarak Sokakta Gezdirdi

TAKİP ET

İngiltere'de yaşanan olay sosyal medyada hızla yayılırken sosyal medya kullanıcılarının ikiye bölündüğü görüldü. Bir kadının sokak ortasında boynuna tasma takarak gezdirdiği erkek arkadaşı ile görüntüleri binlerce yorum aldı.

İngiltere’de yaşanan olay sosyal medyada hızla yayılırken sosyal medya kullanıcılarının ikiye bölündüğü görüldü. Bir kadının sokak ortasında boynuna tasma takarak gezdirdiği erkek arkadaşı ile görüntüleri binlerce yorum aldı.

İlginç olay İngiltere’de meydana geldi. Sosyal medyada yayılmasıyla binlerce yorum alan görüntü kullanıcıları ikiye böldü. 

BOYNUNA TASMA TAKARAK SOKAKTA GEZİDRDİ

İngiltere’de çekilen bu görüntüler herkeste büyük şaşkınlık yarattı. Yoldan geçerken bu anlara şahit olan bir sürücü tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada yayılmaya başladı. Görüntülerde bir kadının yanındaki erkek arkadaşının boynuna tasma taktığı ve onu sokakta yanı başında adeta bir köpek gibi gezdirdiği görüldü. Boynuna tasma takılan erkeğin yerde emekleyerek gitmesi ve kadının yaptığı harekete anlam verilmezken sosyal medyada yayılan bu görüntüler birçok tartışmaya neden oldu. Bazı kullanıcılar bu olayın çok kötü bir örnek olduğu ve bir insana bu şekilde bir şey yapılmasının korkunç bir şey olduğunu söylediği bazı kullanıcıların ise olaya tamamen komiklikten yaklaştığı görüldü. Hızla yayılmaya devam eden bu tuhaf görüntünün binlerce yorum, beğeni ve paylaşım aldığı görüldü.

 

Dünya haberleri İngiltere Sevgilisinin boynuna tasma geçiren kadın Sokakta tasmayla dolaştırdı