Sosyal Medyada Olay Olan Bıçaklanma Görüntüleri Kurguymuş!

TAKİP ET

Ordu'nun Ünye ilçesinde çekildiği iddia edilen bıçaklanma görüntüleri sosyal medyada çok konuşulunca konu hakkında inceleme başlatıldı. Görüntülerin gerçek olmadığı belirlendi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşandığı iddia edilen, sosyal medyada günlerdir konuşulan bıçaklanma olayının ardından gerçekler bir bir ortaya çıktı. Sokakta tartışan gençler arasında bir kişinin kız arkadaşını bıçakladığı görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında elden ele yayılmıştır. Bunun ardından ortaya çıkan görüntülerin gerçeği yansıtmadığı ve bir kurgudan ibaret olduğu ortaya çıktı. 

Ordu'nun Ünye ilçesinde Liseler Mahallesi Sanat Sokağı içerisinde akşam saatlerinde bir adamın yanındaki kadın ile tartıştığı ve bu tartışmanın ardından kadını bıçaklayarak bölgeden kaçtığı iddia edilmişti. Bölgede bulunan bir otomobil içerisinden cep telefonu kamerası ile bu anlar çekilmişti. Ardından sosyal medyada paylaşılması ile çok konuşulmuştu. 

VALİLİK GÖRÜNTÜLERİN GERÇEK OLMADIĞINI AÇIKLADI

Emniyetin konu hakkında harekete geçmesinin ardından bir araştırma yapıldı. Emniyete bu konu hakkında bir şikayetin ya da ihbarın gelmediği öğrenildi. Ardından bölgedeki tüm sağlık kuruluşları ile görüşen polis ekipleri bıçaklanma vakası ile kendilerine ulaşan bir kimsenin olmadığı belirlendi. 

Durumun daha şüpheli bir hal almasının ardından görüntülerin kim ya da kimler tarafından çekildiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Siber ekipleri videoyu defalarca izleyerek detaylı bir şekilde analiz ettiler. Yapılan incelemelerin ardından çeken kişilere kısa sürede ulaşıldı. Bununla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Görüntülerin kurgu olduğu belirlenirken Valilik durumun yanlış anlaşılmaması için görüntüler hakkında açıklama yaptılar. Bu kişiler hakkında ise 'suç uydurmak' eyleminden dolayı işlem başlatıldığı belirlendi. 

sosyal medya ünye bıçaklanma kurgu